Hjälp vilken låååång dag...

Började dagen med jobb, vi hade tvättstuga idag.  Här är en bild på mig och Chiifen, har såklart frågat först om det var Ok att jag la ut den här bilden på oss. Notera gärna storleken på oss, jag ser ut som en jätte...  
    Här äter jag lunch själv på tjejernas lilla kammare, det blev fil och mÛsli. En liten timeout.   
image17   Sen är det då min kärlek till all blomning nu. Vet inte vad det här är för vackert rosa träd, kanske körsbär men det är såååå vackert. Och så en klarblå himmel i bakgrunden. Den vackraste tiden är nu :)
image18  
     Så blir det eftermiddag, efter jobbet skyndade jag mig hem, tog en snabbdusch och så ut till Catrin och Tobbe där vi blev bjudna på middag. Vid 19 drog hela gänget ner till Fridhem för att se på Maj-brasan. Vad händer??? Jo, en strålande varm och solig dag blir regn och kallt. Men det är inte valborg utan regn antar jag, trist. Vi satt och tryckte i bilen ett tag tills regnet blev ett litet duggande.
   Tillslut.... Inget regn och en eld, sen luktar man som en härlig grillkorv när man går därifrån. Det blev fika och kladdkaka hos Catrin efter brasan. En bra dag på jobbet och en mkt trevlig kväll i Vibble med mkt god mat och trevligt sällskap. Tack så mkt Catrin och Tobbe plus alla nya bekantskaper vi gjorde ikväll. Nu ska frk Österholm krypa till kojs, jag är helt slut. Från mig till er : Sticka lugnt ;) 

Kommentarer
Postat av: Tove

Hello babe! Härligt att du bloggar som du gör - med så fina bilder och allt! =) Kram!!

2008-05-01 @ 21:20:08
URL: http://www.tovisens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0