Nä, jag hade inte kommit på slutet...

Jag hade fel igen, jag hade inte kommit på slutet... Jag lyssnade klart på näst sista cd´n till "Tordyveln flyger i skymmningen", min gissning var fel, fel, fel.. ( som Brasse skulle ha sagt )
Skall snart ta en dusch, sätta mig och virka och lyssna på slutet på boken.

Man kan göra nyhet av det mesta, läste i GA i morse:
"Nyföddasidan" flyttas från tisdagar till onsdagar, WOW!!
Risk för folkstorm, jag kommer ihåg när GA bytte typsnitt för några år sedan ( typ 20 årsedan men det känns som NYLIGEN faktiskt ), jisses vad dom rasade i upplagor.
Kommer ihåg att pappa sa upp prenumerationen och vi skulle bara ha GT ( vi hade båda nämligen ), det nya typsnittet var för jobbigt att läsa tyckte han.
Detta är ett djärvt grepp eller så bryr sig ingen nuförtiden, jag blev lite störd trots allt.
Man är ju nyfiken och jag läser lika gärna Nyföddasidan som Dödsannonserna för att se om det är någon man "känner till" som fått barn eller "koolavippat".
Nu måste jag vänta 1 dag till för att stilla min nyfikenhet ;)

Såg lite på dom lokala morgonnyheterna på Tv4 förut när jag kommit hem från jobbet.
Karin, en ny, antagligen sommarvikarie satt och läste upp Stockholmsnyheterna.
Rösten var gäll/falsett-varning, darrig, och hon läste textremsan lite för fort tror jag så hon tappade text och stakade sig.
Med lite mer övning och kameravana så blir det säkert bra.
Jag blir alltid nervös själv och får ont i magen när jag ser andra vara så där nervösa...
Men det är klart, Claes Elfsberg och Bengt Magnusson "byggdes" väl inte på en dag. Dom var säkert skitnervösa dom också en gång i tiden, Karin har framtiden för sig. Vi tittare får härda ut!

Igår såg jag "Extreme Home Makeover" och det var väl rekord!
Jag grät mig igenom HELA programmet!!!!!!
Jag glömde till och med bort att bli irritera mig på att inredarna fjantade sig som vanligt och bredde på...
En liten flicka med cancer, HJÄLP, säger jag bara.
Familjen hade köpt ett renoveringsobjekt till hus och skulle fixa iordning det, då fick deras yngsta barn cancer. Hon besegrade det första omgången men nu hade cancern kommit tillbaka. Dom bodde i ett ruckel och fick till sist ett SLOTT ( som vanligt ), men det var så hjärtknipande att jag bara bölade på...
När Ty ( gaphalsen/programledaren ) frågade lilla tjejen vart hon fick sin energi ifrån att kämpa mot cancern nu en andra gång så svarade hon:
Egentligen har jag ingen energi, jag ville först bara dö, sluta kämpa, jag ville att min familj skulle få låta mig dö nu, men jag ber till gud och det ger mig energi. Jag SKA kämpa.
Hon ber..
Ja, hade det kommit från någon annan hade jag inte trott dom utan bara tyckt det var fjantigt och förmätet att säga så MEN jag trodde henne..
Det var så ärligt och hoppfullt när hon sa det.
En 8 -åring som kämpat nästan hela sitt liv mot cancer säger att hon ber och får energi att vilja leva av det, SHIT, jag blir tårögd bara av att tänka på det.
Jag hoppas hon fixar det..
Sticka lugnt, snörvel.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0