Bibblan + Svullna ben = Ålderstecken ?

Varm dag blev Kylskåpskalldag på bara 20 minuter, hur är det möjligt???
Var med min son hos tandläkaren idag för att plasta en tand, när vi går in är det varmt i luften fastän det är moln lite då och då. När vi kommer ut har det börjat blåsa och den härliga värmen borta. Luttrad som jag är går jag ALDRIG hemfrån utan sticketröja i väskan så det gick bra ändå. Lite knöligt dock med sticketröja under jeansjacka.
  Joar läser om Magi...                      
   Fredagsfika och lånade böcker.

Vi har varit på vårat Fredagsnöje, Bibblan idag. Perfekt nedvarvning efter en stimmig skolvecka. Man får hem en filbunke för på bibblan får man ju inte springa runt och tjoa. Jag hittade inget "handarbetsnyttigt" till mig men Joar hittade massor. En sak hittade jag på barnavdelningen som jag plockade med till oss. "Tordyveln flyger i skymningen", en av mina/klassens favoriter när vi gick i 2:an. Vi fick högläsning varje dag av våran fröken Kerstin. Det var den bästa bok jag hört, jag får fortfarande rysningar när jag ser titeln. Den har allt, sommarlov, spänning och mystik. Jag kommer inte ens ihåg hur många gånger jag lånade och läste den själv efter att fröken hade läst ut den. Nu ska jag uppleva den igen, ljudbok, hurra!!!!

En spaning/ upptäckt på mig själv...
Mina ben blir jättesvullna när jag joggar. Det är i och för sig ingen nyhet för mig men förut la det sig efter några timmar, nu gör det inte det. När jag går blir effekten densamma som förut, svullna ett tag och sen normala. Jag kommer knappt i mina tajtaste jeans om jag varit ute och joggat. Dom stoppar liksom vid vaderna när jag ska dra på mig byxorna.. Hjälp.
Ingen träning, smala snygga ( nåja, med byxor iallafall ) ben.
Beklagade mig över detta faktum till en kompis.
Det är ÅLDERN , sa hon helt kallt..
Snart kommer du PERMANENT gå fram i livet på två trästockar. Var glad, det kunde varit värre, du har bara tant-finnar och trästockar ibland än så länge. Det blir värre, det är du väl medveten om??
Ja, det är jag medveten om, tack för dina uppmuntrande ord ;)
Nu ska jag och Pussigull se på talang, Sofia i juryn ser ju för övrigt nylyft ut. Undrar om hon har tips på en bra plastikkirurg?
Sticka lugnt





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0