Bra början på dagen !

image72

Idag fick jag en härligt bra start på dagen. När jag skulle bli avbytt på jobbet på morgonen av " Lilla-Nettan", hade hon med sig en jättebukett med gullvivor. Då blir man på gott humör !!!! Tack söta Nettan :)

Sen fortsatte dagen bara bra...
Det blev lunch på Märtas med en tjej jag lärde känna för en del år sedan på en innebandymatch. Vi var där med våra dåvarande pojkvänner och vi blev utsedda till funktionärer, vi skulle sköta klocka/poäng.. Det gick sådär kan jag säga, vi hade så himla mkt gemensamt och så mkt att prata om att vi glömde liksom bort att sköta våran "VIKTIGA" uppgift. Jag tror inte vi fick något mer erbjudande om att sköta funkis-uppgifterna fler gånger. Sen har vi sprungit på varandra i olika sammanhang och hela tiden sagt att vi måste höras, ta en fika, det har liksom aldrig blivit  av... Men idag, äntligen! Vissa människor kan man liksom prata med hur mkt som helst med, om vad som helst, fast man egentligen inte känner varandra så bra. Men det ska det bli ändring på :)
image73 
Nu ikväll har jag stickat klart en tunn mohairsjal, typ vår-modell, beige. En så´n ska jag göra till mig själv oxå, gillar den själv måste jag säga ( snygg, fluffig ;) ... Gud så självgod jag är nu men skitsamma.. I like, och jag gör ju inget jag inte skulle ha på mig själv. Hm, ännu mer skryt... Gjorde ett halsband oxå men det blev inget vidare, får göra om det imorgon. Nu käre/kära läsare slutar jag, det är Dr. Phil och han verkar ha ett SNASKIGT program idag. Behöver något "hjärndött" att vila ögon och öron på, börjar med en ny ljusblå sjal så klart.
Sticka lugnt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0