Snygga män på tv.. + Jag passar inte i keps & Bajs é inte najs !

Förutom min egen Taxi-Hunk/Prins här hemma har jag TRE favorit män på tv.
Som man liksom inte kan få nog av att titta på ( precis som min egen... bla,bla, Taxi-Hunk ;)
Två av dom är i samma serie, Grey´s Anatomy, så det blir extra mkt mums-mums när man ser ett avsnitt.
Den ena är Dr. Sloan, den elake, arrogante plastikkirurgen med smala vackra  isblå ögon och försmädligt leende. Han fäller brudar på löpande band, men jag lovar, skulle han träffa mig skulle han aldrig vilja ha någon annan....
Sen såklart Patrick Dempsy ( som jag inte kommer ihåg vad han heter som doktor i serien ) den mörke, skönlockige, snälla doktorn. Han trånar efter huvudpersonen Dr. Grey och hon vill aldrig binda sig. Mig hade han fått på en gång...
Nr ETT bland favo-män-på-tv :
Jack i Men in Trees, Kanadas svar på Skärgårdsdoktorn här hemma... Skogsman, skägg, tystlåten, grovstickad polo, handyman, snygg som f-n, och gör allt för sin kvinna. Han kan allt, städa, jaga, skydda, bygga, laga mat... En riktig 10 poängare!!
 
Men som sagt, vem behöver dom egentilgen, när man har Mr. Cabdriver. En man med OANADE förmågor, om han bara vill....
Ikväll ser jag "High Chaparall" med Filip och Fredrik. Tyvärr tycker jag dock inte att dom är lika roliga som i "100 Höjdare" med alla orginal dom lyckas leta rätt på där. Men jag tittar iallafall och det kanske blir bättre ikväll än sist.. Slut "For Now". Jag återkommer nog under dagen.

 Inte snyggt!    Nä, jätte-jätte-jätte fult !!!!!!
Nu märks det verkligen att jag har en HUDSJUKDOM, inte hudåkomma som försvinner efter ett tag. Nej, hudsjukdom. Det har ju varit molnigt i några dagar och min hud har blivit nästintill slät igen. Så kom solen idag och jag ska på promenad med hunden. Jag måste ha keps, det är bara så, annars bli jag helt rödprickig igen. Kanske har jag fel keps ( har "ärvt" den av Denny ) men jag tycker jag ser ut som stans Byfåne !!!! Ska nog investera i en bättre för den här har för låg panna, den är inte snygg på mig. Denny tyckte att jag kunde använda min solhatt ( stor stråhatt á la 70 tal ) när jag är ute och tränar. Men snacka om ännu mer Byfåne-varning då. Träningkläder och  70- tals solhatt, BIG No-No !!!!  ( Förstår ni att jag helst "hjälper" min sambo att handla kläder, praktiskt är inte alltid snyggt )

Bajs é inte najs....
Promenad med lilla vovven alltså, jättehärligt, Hällarna, Nelly rusar runt och jagar rabbis...
Helt plötsligt försvinner hon, jag ropar, ingen hund, ropar, borta. Annars brukar hon komma som ett skott men ingen hund kommer. Ser ett par hundben sprattla i luften och jag springer dit, lilla "Gulle-fjun" ligger och rullar sig i SKIT, människoskit..
Då blev jag inte glad och bannade rejält men jag kunde ju inte ta tag i henne och banna för hon var ju full med bajs. Det blev liksom NOLL effekt, hon tyckte det var jättekul! Nu fortsätter vi lattja runt, kom igen...
Drog en påse på handen och på med kopplet och springmarsch hem till matte Catrin. Erbjöd mig att bada hunden eftersom jag ändå var "svettis-klädd" men vana matte duschade, duschade och duschade Nelly. Jag satt med lilla bebisen på toastolen och tittade på. Jag tappade räkningen men tror att det blev minst 5 schamponeringar och då luktade det ändå lite...

Från bajs till schlager... Ibland är steget inte så långt. (ha,ha)
Brukar INTE tjuvkika när dom har så´na här förvisningar på tv innan stora festivalen men i år har jag gjort det. Jag kommer naturligtvis heja på Sverige men jag har 3 favoriter som kommer på delade platser efter Charlotte.
Norge, hon vinner tror jag.
Frankrike, urskön låt & urskön kille.
Sen kommer jag inte ihåg landet men dom hade som någon sorts hårdrocksaktig låt och så var dom djävulen och ängeln. Typ det goda kämpar mot det onda, nå´t ryskt tror jag. Vet inte ens när EurovisionSongContest är i år men det kan väl inte vara långt kvar eller? Joar och jag väntar med spänning :)

Läste Aftonbladet att Indiana Jones har premiär den 22 maj, den fick 3 plus. Jag brukar i vanliga fall vara allergisk mot uppföljare ( filmer ) men den här ska jag faktiskt se. Det var ju rätt många år sedan den förra kom så jag kommer att offra mig. Jag har inte varit på många vuxenfilmer på bio dom senaste åren, det har mest blivit tecknat&animerat.
När Indiana Jones nr. 2 gick på tv sist var Joar här så tyckte jag att vi skulle se "äventyrsfilmen" ihop. Men , Joar tar inte efter sin mor här.. Han tyckte den var FÖR läskig efter ett tag & bad att få slippa.... Själv läste jag ju Stephen King redan i trean och frossade i vampyrer, galna hundar och döda barn som återuppstod. Joar gillar inte sån´t, jag ska inte försöka pracka på honom monster ännu. Inte när han själv ber att få slippa... Han kanske vill sova och inte ligga och tänka på läskiga döingar på kvällarna ;)   Vi håller oss till Madagaskar, Happy Feet och liknade filmer ett tag till. ( Jag är en hopplös mamma )
Sticka lugnt.


Kommentarer
Postat av: Franska Frasse

Har du inte glömt nån charmknutte undrar Franska Frasse?

2008-05-19 @ 23:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0