Varmt... Äntligen!

Igår kom äntligen sommarvärmen tillbaka! Vi var ute hela dagen, jag gick av jobbet kl. 09 sen bara hem och ta det lugnt. I helgen har vi massa kul och värme att se fram emot, Perelli gick ju vidare i E-Song contest så nu kan man ju se den utan att knorra.
Vi åker till Lye och grillar och ser Charlotte, på söndag är det  ju morsdag så då firar vi mormor/mamma & mig. 
Vi köper något till trädgården, det brukar vara poppis. Vi försöker ju få en syrénhäck ut mot gatan så att folk inte ska glo in så mycket när dom går förbi. Kan nog luta åt att vi köper något som "bygger på" där.

Appropå min mamma, vilken skillnad det är på henne nu! Jag är så glad för hennes skull, hon är så glad och positiv. Man kan umgås med henne och ha trevligt, hon ÄR verkligen en annan människa!!!
Hon är värd det bästa!
Det är så roligt med Chiifen, jag sa till henne att: Du kan ju ta med dig en av tjejerna och komma hem och fika hos mig någon dag när det blir varmt och fint väder. JA!!!! säger hon och frågar direkt : Kommer din mamma vara där då? Ja, säkert, hon kan oxå fika med oss, vi bor ju i samma hus.
Bra, säger Chiifen, då kommer jag hem till din mamma och fikar.
Nä, du ska väl ändå fika med mig?
Ja,ja men dig ser jag ju så ofta ändå så jag vill helst träffa din mamma...
Okidoki..

Hoppas förresten inte jag startat världskrig i släkten nu. Lyckades göra bort mig och bloggade om min morbror här för ett tag sen. Trodde att han hade skrivit inlägg till mig under signaturen Franska Frasse och så skulle jag skoja till det och bloggade om det.. Nu var det tydligen inte han och han blev jätte-arg och det förstår jag. Så jag ber om ursäkt och säger offentligt förlåt oxå....

Min mail funkar inte märkte jag igår... Försökte gå in flera ggr igår men det gick inte. Inte idag heller, mysko...
Nu ska sonen till skolan och jag ut och "hurta".
Sticka lugnt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0