Brödet blev en halvflopp...

Ja, första brödet i bakmaskinen blev en halvflopp!!!!

Det blev STENHÅRD SKORPA!
Och den var dessutom en ½ centimeter tjock nästintill.

Jag tänkte att kanske Usama Bin Laden kanske skulle vara intresserad av att anställa mig som VAPENLEVERANTÖR av stenhårda, livsfarliga kastbrön????
Jag erbjöd mig på Facebook att leverera direkt till hans grotta om han hör av sig ;)
Hm...
Vi får väl se om han är intresserad.

Sambon gick ut i köket och sa :
"Oj", och fnissade...
Mamma undrade om jag hade bakat en JÄTTESKORPA.

Nääääääää...

Saltfritt, fluffigt, mumsigt franskbröd var tanken.
Jag har nog slarvat med receptinstruktionerna, antar jag.
Med bakmaskin kan man INTE "ta på en höft" gissar jag.
Jag testar fralla imorgon och ser hur det går.

Jag teståt iallafall och skorpan höll på att kosta mig några tänder minsann.
Tuggmotstånd MUTCHO!
Jag skar bort all skorpa och då vart det bättre ;)
Men det blev inte mycket kvar direkt.
Halva brödet försvann.
Jag måste ha missat något.

Lustigt det är när man smakar saltfritt bröd igen.
Jag har ju inte kunnat baka eget bröd på månader.

Så smakar jag brödet idag, utan salt...
Och det smakar...
Inte lika gott som salt köpebröd!
Men det är en vanesak, snart kommer jag inte tycka saltigt köpebröd är gott när jag ätit mitt eget bröd.
Sticka lugnt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0