Rökta fläsket stekt...

Jag tror nog att jag känner mig lite ledsen faktiskt...

Ja, känslan har gått från arg till lite deppig.
Jag tror jag ser ett mönster.
Jobba = gladare dagar, för jag har ett MÅL med dagen!
Vara hemma = superirriterad och rastlös.
Eller så har jag bara prickat in fel känslor på fel dagar, vad vet jag.

Värken har släppt, jag har sett en av mina NYA favoritserier "Kvalster".
Jag tycker den är skitbra, dom spelar så att jag kan känna känslan dom SPELAR.
Den är kanon.
Jag gick och köpte lite choklad, för att pigga upp mig lite.
Hjälpte inte, jag är om möjligt ÄNNU TRÖTTARE.
Sockerkoma, min vanliga sjuka efter godisintag.
Men det passar bra, jag ska gå och lägga mig nu.

Jag har KLIPPT hål på en blåsa på stortån, DET...
Gjorde ont!
Väldigt ont till och med.

Jag tog ett ryck med sjalen när värken ändå la sig.
Blir bra, jag längtar som tusan till färdigt resultat.
Jag är klar med "förslaget" på kanten också, SÅ effektiv man är då inom loppet av några timmar  
Och jag skissar redan i huvudet, på nästa sjal.
Det blir OCKSÅ något nytt.

Nu ska jag krypa till kojs och läsa min gamla, gamla goding "Salems Lot" av Stephen King.
En gammal fin vampyrberättelse som håller än, tro mig.
Jag har inte läst den sen "min gamla goda King-tid" och det var i tonåren.
Men när jag hade boktorrt här hemma, plockade jag fram den ur hyllan.
Jag kom inte ihåg ett smack av boken, och jag kan numera INTE sova med ÖPPET SOVRUMSFÖNSTER.
Jag är livrädd att en vampyr ska ta sig in.
Visserligen måste man ju BJUDA IN en vampyr för att den ska komma in i ens hem.
Den kan inte ta sig in självmant, enligt OLD SCHOOL-vampyr-code iallafall.



Men tänk om jag råkar få frågan från vampyren när jag sover.
Och jag svarar i sömnen.
DÅ...
Är det rökta fläsket stekt, och jag kommer bli biten och vampyr själv.
har jag inte ett dugg lust med!



Nä, nu mot vampyrboken och sömnen.
Imorgon...
Blir en bra dag.
Sticka lugnt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0