God smak...

Hoppsan.
En nyhet som fick mig att sätta lussebullen i halsen...
Publicerad: 2011-12-20
Kajsa Bergqvist tillsammans med flickvännen Kristina.   Kajsa Bergqvist tillsammans med flickvännen Kristina. Foto: Peter Knutson/QX

Kajsa Bergqvist kommer ut

Omslaget på QX.   Omslaget på QX.

Berättar i QX om kärleken till sin nya flickvän

Efter uppbrottet från Måns – nu har Kajsa Bergqvist gått vidare. För tidningen QX berättar hon första gången öppet om kärleken till flickvännen. – Vi är jättekära, säger hon. I februari i år skickade Kajsa Bergqvist, 35, och Måns Herngren, 46, in en gemensam skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt.

Talar ut i intervju

Nu talar den före detta höjdhopparen ut om sitt nya liv.  I en personlig intervju med tidningen QX berättar hon om karriären, livet efter den – och kärleken till flickvännen Kristina.  Paret träffades via en gemensam bekant tidigare i år och lever nu ihop.  – Jag är jätteglad att jag och Kristina har träffat varandra och vi är jättekära och har ett fantastiskt förhållande. Men jag har aldrig pratat om sådana här grejer tidigare. Och har man som jag ett stort behov av integritet kan du förstå att det är jobbigt. Men det är inte svårare att prata om bara för att det är en tjej det handlar om, säger Kajsa Bergqvist till tidningen.

"Skönt att slippa rykten"
Hon brukar aldrig prata om sitt privatliv i media. Beslutet om att komma ut offentligt togs tillsammans med flickvännen.
– Man vill få ta det här i sin egen takt, och det är först nu när jag och Kristina varit tillsammans ett tag som vi känner oss trygga med varandra och i relationen. Därför kände vi att vi kunde gå ut med det här. Jag tycker det ska bli extremt skönt att slippa alla spekulationer och rykten. Så, nu är det ute. Nu vet alla. Och det känns bra att prata om det i QX. Sen kommer jag inte vilja prata mer om det här, säger Kajsa Bergqvist.

Känner sig lesbisk

Under intervjun får hon frågan om hon ser sig själv som bisexuell.  – Lika lesbisk som jag känner mig i dag, lika heterosexuell kände jag mig när jag var ihop med Måns. Men när jag blir gammal och jag ser tillbaka på mitt liv så kanske man kan se att jag är bisexuell.

Ja...
Kajsa blev bi bara sådär.
Jag tappar hakan och tänker att hennes nya flickvän är snygg, liksom Måns är snygg.
Kajsa har GOD SMAK!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0