Låg inte jag på stranden nyss?

God morgon!
 
Här har man sovit som en stock, känner mig laddad och utvilad att traska iväg till jobbet.
Tror att det är tur att jag vilat mig så mycket nu, känns VERKLIGEN att jag behövde det.
 
Sverigedemokraterna är i blåsväder igen.
(Hurra)

När SD-toppen Lars ­Isovaara polisanmäldes för en rasistattack skyllde han på att han blivit ­bestulen på sin ryggsäck strax innan.

Kort därefter hittades väskan – som Isovaara glömt kvar på en restaurang.

Samtidigt uppger ett vittne i DN att han uppträtt störande mot andra gäster och blivit avvisad från ­krogen.

– Om det är så att vi blivit vilseledda angående ­händelserna så måste det naturligtvis få allvarliga konsekvenser, säger partiledaren Jimmie Åkesson.

Sent i natt tvingades SD-ledaren Jimmie Åkesson återigen dra upp planerna för ännu en krisdag. Går­dagen hade annars börjat bra för hans parti, då polisen valt att lägga ner för­under­sökningen mot de tre SD-­politiker som var ­inblandade i den mycket uppmärksammade film­skandalen.

Gjorde grisljud

Men natten till i går var det dags igen. Riksdags­ledamoten Lars Isovaara, 53, polisanmäldes efter en incident i riksdagen. SD-poli­tikern misstänks ha gjort grisljud och spottat mot en riksdagsvakt som har ­utländsk bakgrund. Han ska även ha sagt att ”sådana som dig vill jag inte ha med att göra”.

Isovaara, som är partiets näringspolitiska talesperson, var i går ångerfull. Han påstod att han var väldigt upprörd vid händelsen ­eftersom han själv blivit ­bestulen på sin ryggsäck en stund tidigare. Efter en kväll på en bar i centrala Stockholm var en berusad ­Iso­vaara på väg hem. På Riksbron ramlade han ur sin rullstol.

– Då är det två män med utländskt utseende som hjälper upp mig. När de går därifrån märker jag att min ryggsäck är borta, säger han.

Ramlar ur igen

En bit längre fram, utanför riksdagen, ramlar han återigen ur sin rullstol.

– Jag blir liggande på ­gatan. Då ringer jag efter ­polis. De kommer och hjälper mig upp. De sa att vi kunde göra en polisanmälan inne i riksdagen. Jag är ­uppbragd och gråter. När jag kommer in i riksdagen uttrycker jag mig dumt mot en vakt. Jag kopplade samman honom med de som ­rånat mig, säger han.

De misstänkta grisljuden kommenterade han så här:

– Jag vet inte vad jag gjort när jag snörvlat till i gråten. Men jag kan inte förneka det, eftersom polisanmälan säkert stämmer.

SD:s partiledning var i går snabbt ute och kommen­terade händelsen.

”Natten mot den 28 ­november utsattes Sverige­demokraternas riksdags­ledamot Lars Isovaara i närheten av riksdagshuset för en grov stöld av två okända personer med invandrarbakgrund”, skrev man.

Men nu har historien ­tagit en ny vändning, och det är mycket som tyder på att Isovaara inte alls blivit utsatt för något rån. I går kom det fram att väskan hittats på den restaurang som SD-politikern besökt under sin utekväll. Enligt uppgifter till DN hittades ryggsäcken på en krok under bardisken. Isovaara ska enligt ett vittne DN pratat med ha blivit ombedd av vakterna att lämna stället, sedan han uppträtt störande mot andra gäster.

Lämnade in väskan

Enligt Expressen lämnade Isovaara baren klockan 01.45. Väskan ska ha hittats en knapp halvtimme senare, vilket i sin tur var 20 ­minuter innan Isovaara anmälde att han utsatts för stöld.

Strax efter klockan åtta på kvällen i går lämnade en person som ville vara anonym in en ryggsäck som ­sades tillhöra Lars ­Isovaara till riks­dagen.

Väskan låg under natten i ett säkerhetsskåp och ska röntgas innan den öppnas. SD, som tidigare under dagen sagt att Isovaara utsatts för en grov stöld, ändrade i går kväll tonen mot sin riksdagsledamot.

– Om det är så att vi blivit vilseledda angående händelserna i går natt så måste det naturligtvis få allvarliga konsekvenser. Mer kan jag inte säga i det här läget då vi för tillfället delgetts information som ännu ej kunnat bekräftas, säger partiledaren Jimmie Åkesson.

 

Man kan inte göra annat än att älska dom där små gynnarna i SD...

Dom verkar ha lika snabbt till lögnen som jag 

DOCK INGA jämnförelser i övrigt, vill jag tillägga, usch, tvi och fy!
Men det är jättebra, dom förgör sig själva kan man hoppas.
Grattis Jimmie Åkesson, du verkar ha ett superteam runt omkring dig.

(Hurra!)

 

Så var Gotlands Lucia 2012 är utsedd!
Det var inte hon jag hejade på, men hon är väldigt söt och gör säkert ett bra Lucia-jobb som vilken annan nominerad tjej som helst.

 

Bara några dagar kvar till 1:a advent...
Låg inte jag på stranden nyss?

 

Pratade med Syster-Yster igår, och så var julen bestämd.

HERREGUD, LÅG INTE JAG PÅ STRANDEN NYSS?

 

Ja, det går fort gott folk, men snart är jul och nyår över och då...
Ligger jag snart på stranden igen!
Nu ska jag hoppa i duschen, vi ses imorgon.

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0