Hängiga bröstmuskler...

 
 
Alltså här har jag hört både från son och sambo innan jag såg nya Wolverine att Hugh Jackman börjar se saggig ut i bröstmusklerna.
Och så ser jag filmen...
Och inte fan ser jag en enda saggigt BIT på Hugh´s kropp!!!

 
 
 
ALLTSÅ KOM IGEN...
"Hängiga bröstmuskler".
?????????????????????????????
Skulle inte tro det va!
 
Killarna i familjen måste vara GRYMT avundsjuka för själv satt jag väl å drägglade i kapp med att jag åt choklad och kunde inte låta bli att kommentera dom där bröstmusklerna tills sambon fick skavsår i öronen.
Ja, en bild säger mer än tusen ord, så jag säger/skriver inget mer.
Avslutar med en liten bitare...
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Robin

De är bara avundsjuka, för Hugh Jackman tränar mer eller mindre 24/7 på gymmet. Man får maxxa rätt bra för att få en sådan där kropp.

Svar: Men ELLER HUR...Jag menar det, med den där kroppen sitter man inte och äter hamburgare o pommes dagarna i ända precis ;)
Nä, dom är bara avundsjuka, JAG uppskattade i alla fall Hugh´s fantastiska kropp, hhihi!
Madde

2013-12-31 @ 16:28:31
URL: http://thegamingground.com/
Postat av: Robin

Det kan lugnt säga att han INTE gör. Själv har jag en bror som är riktigt biff, han får maxxa på gymmet, äta rätt, samt ta tabletter/pulver flera gånger i veckan.

Själv tänker jag dock inte som snubbarna i din familj. Utan jag blir bara motiverad utav att själv bli vältränad när jag ser Hugh, samt så är det väl inte mer än rätt att tjejer/kvinnorna får lite ögongodis att kolla på också ;)

Ha det!

Svar: Till sonens försvar får jag väl säga att han är väldigt vältränad för att vara 14, han spelar fotboll flera gånger i veckan.DÄR handlar det nog snarare om att han tycker att Hugh är en gammal gubbe ;)
Medans hans mor/dvs jag som nästan är lika gammal som "Huggan", tycker att han är en riktig "liten" läckerbit utan hängiga bröstmuskler då som sagt. (hihihi) Ha det bäst!
Madde

2014-01-01 @ 10:01:12
URL: http://thegamingground.com/
Postat av: Jonas

Ah, jag förstår xD Jadå, jag är inte gay. Men nog ser han jävligt bra ut för sin ålder. HAHA! milf hunting, fast åt andra hållet xD

Det samma du =)

2014-01-02 @ 18:47:05
URL: http://thegamingground.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0