Beyrouth...

God morgon!
 
Sitter och myser i soffan en blöt och regnig dag som denna med många goda skratt innanför västen idag, känslan från igår sitter kvar i kroppen.
 
Vi var på den libanesiska restaurangen "Beyrouth" igår...
 
 
... och avnjöt vår påskmiddag!
 
Kan verkligen rekommendera stället alltså, bra service, det var JÄTTEGOD MAT och man blev jättemätt.
Jag hade tänkt att slå på stort och äta pistageglass till efterrätt igår också men jag blev så himla mätt så jag orkade helt enkelt inte, det blev en slät kopp kaffe på maten och that´s it.

Det var med andra ord inte vanlig påskmat vi åt utan libanesisk, till och med Piff & Puff var lyriska och dom som är "lite mer konservativa" kanske.
Vi hade fått långbord nere i en källarvåning med soffor och mjuka kuddar ("jag med min gamla nacke" satt jättebra) och var 16 pers, vi kom vid 19-tiden och vi stängde dessutom plejset 
 
Lite roligt var för övrigt också att vi fick oss lite nya "Historier från förr" till livs från morsan och moster och DET är inte ofta det händer kan jag säga.
Bland annat en från morsan där hon berättade om EN BROMS (alt, en fluga, det var lite oklart på den fronten) som förvirrat sig in under hennes brudslöja och nästan fick henne att inte svara "JA" på frågan "Tager du Sören...".
Hon var så rädd att bli stucken så hon bara såg den där bromsen-flugan så hon hörde inte ett smack av vad prästen sa.

Jag såg Toker i Snövit framför mig under morsans berättelse och:
Vilken story, vi skrattde järnet och vi yngre var eniga::
Mer storys man aldrig hört, det är MYCKET roligare än skratta åt dom man redan hört 100 miljoner gånger!
(typ)
 
Det var en lyckad kväll och jag somnade nöjd och glad och vaknade med en härlig känsla i kroppen, känslan man får av skrattendorfiner.
Vi ses lite senare, ha en bra påskdag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0