En mycket sjuk bok och man...

God morgon!
 
07 ringde klockan och jag känner att jag verkligen är på banan igen med vardagen, vaken och pigg.
 
Så har jag lyssnat ut en bok...
 
 
Bland det vidrigaste jag läst/ljudbokslyssnat på faktiskt.
 
Boken handlar om Göran Lindberg, f.d rektor på polishögskolan när boken drar igång samt jobbat stenhårt för jämnställdhet inom polisen under hela sin karriär.
 
 
Och vad visar det sig att han är?
En MYCKET sadistisk sexualbrottsling med sambo, barn och barnbarn.

Om boken...
 
 "I juli 2009 knuffas en man ut från sjätte våningen i ett hus i Stockholmsförorten Bredäng. Polisens mordutredning avslöjar att den döde mannen hade en böjelse för våldsamt gruppsex. I förhör säger ett av hans unga kvinnliga offer att en av förövarna är polis. Hon visar fram en tidningsbild. Polisen Jonas Trolle får en chock. Mannen på fotografiet är Göran Lindberg, Kapten Klänning, rektor på Polishögskolan, en förkämpe för jämställdhet som arbetat mot kränkningar och sexism.

Jakten på Kapten Klänning är en sann berättelse om ett unikt brottsfall. Aldrig tidigare har en så hög polischef varit misstänkt för så grova brott som Lindberg. Historien är som hämtad ur en kriminalroman: telefonavlyssning, hemlig spaningsgrupp inom polisen och en husrannsakan på Polishögskolan. Men här skildras också de traumatiserade offren vars liv förändrats för alltid."
 
Från Aftonbladet 23/1- 2014:

"Göran Lindberg, 67, flyttades i slutet av oktober förra året från säkerhetsanstalten på Saltvik till en klass 2-anstalt med lägre säkerhet.

Han dömdes den 30 juli 2010 till fängelse i sex år och sex månader, ett straff som senare sänktes till sex år av hovrätten.

Den 25 januari är det fyra år sedan han greps - mitt under ett avtalat sexköp med en 14-årig flicka i Falun.

På lördag har han suttit av två tredjedelar av sitt straff, och enligt SVT kommer han att släppas till helgen.

"Farligare än tidigare"

Göran Lindberg var tidigare rektor för polishögskolan och befordrades därefter till länspolismästare i Uppsala. Han föreläste flitigt runt om i Sverige om jämställdhetsarbete och moral och fick öknamnet "Kapten Klänning". Samtidigt ägnade han sig åt våldsamma sadistiska sexuella övergrepp och våldtäkter.

Kriminalvården gjorde våren 2013 en psykologisk bedömning som visade att Lindberg då ansågs vara betydligt farligare än tidigare. "Vidare står det att Lindberg har haft en begränsad mottaglighet i sin långa behandling. Han uppfyller, enligt undersökningen, även kriterierna för sexuell sadism." Skrev en psykolog i ett utlåtande.

Låter det som en man som borde gå fri?
Nej knappast, men nu gör han det.

 

Vissa delar av boken är så äcklig att jag inte vill lyssna vidare, så sjuka och perversa saker som kommer fram under telefonavlyssning samt föhör med många kvinnor.
Han är sjuk, riktigt perverst sjuk och öronhåren krullar sig av obehag.

Icke desto mindre är det jätteviktigt att ta till sig.

Här debatteras det nu i media om ensamkommande flyktingbarn som skall ha antastat svenska flickor.


Om dom är unika?
Nej, sannerligen INTE, vita män är inte ett dugg bättre, inte ett jävla dugg.


Det är inte bara utrikesfödda män som beter sig som svin utan även helt vanliga svennar också.

Kommer ha en liten utläggning om vita män och deras åsikter, tar-sig-friheter, kräkningar av en helt vanlig vit kvinna som jag i ett annat inlägg här på bloggen, just nu måste jag dock ta mig i kragen och hoppa i duschen.

 

Läxor väntar, skall till jobbet och hämta upp, vi ses ikväll igen.
Ha en bra måndag alla glada!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

NEJ en sån där bok som man verkligen inte vill läsa!! men nu måste jag ju... suck...

Svar: Ja det tycker jag du ska Jessica, inte trevlig läsning någonstans, men icke desto mindre viktig speciellt om man dessutom har barn/flickor som är aktiva på nätet alt. telefoncaféer.. :(
Stickqvickan

2016-01-18 @ 17:12:08
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0