Skjortporr...

Skjortporr...
 
 
 
 
 
 
 
Igår sydde jag fast infodringarna fram, gjorde stickningar, gjorde knapphål och sydde fast knappar samt fållade upp skjortan.
Nu är det bara manchetter kvar och det gör jag idag som läxa, fått snabba instruktioner på jobbet förrförra veckan när jag höll på med damskjortan (som då INTE hade manschetter) så jag hoppas att jag får till det rätt.

När jag är klar med det skall jag på ett annat jobb, det blir kort läxdag idag men skjortan blir klar iallafall och sambon är helnöjd.
 
Det blev ingen direkt strid om knappvalet, när jag la ut dom creme/grädd/melerade knapparna på skjortan så vart valet ganska självklart för sambon också, dom mörkblå gick bort.
 
DOCK...
Jag tror att sjortan är lite för stor för sambon.
Han sa XL så det gick jag på, tror det skulle vara L egentligen.
Fast eftersom tyget inte är tvättat innan sömnad så den kan krympa och gör den inte det så syr jag in den och upp, sån´t gör jag ju hela dagarna nu.
Nemas problemas!
 
Så över till sonen, A-lags debut igår...
 
 
 ... Nr. 2 på bilden.

Jag, sambon, morsan, min morbor med sambo samt sonens pappa stod på första parkett.

Jag stod ut hela första halvlek sedan fick jag gå och sätta mig i bilen och detta trots jeans, skidbyxor, långtröja, sticketröja, fleecekofta, vinterjacka, kängor och även en filt kring benen.
Bilen stod dock precis vid staketet så man kunde se hela matchen nära ändå.
 
Sonen var med hela första halvlek och sedan en kvart in i andra men han hade fått en kyss på ena hälsenan (TYVÄRR) så han fick för ont och fick kliva av.
Inte så kul, men det gick bra ändå tyckte jag och han var mycket på bollen trots att han inte spelade "sin" position.

Allt fimades dessutom också precis som när vi var hos Hammaby av folk som jag gissar kollar hur laget spelar... typ... oinvigd BARA GISSAR.

Ja, det var min roliga dag igår, nu skall jag sätta igång med att göra manschetter.
Vi ses och ha en bra måndag alla glada!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0