Vad är det för fel på dagens karlar ( #metoo)...

 
Alltså vad är det för fel på folk/vissa män...?
Har inte män i slutet av 2017 hört talas om #metoo ELLER???

Detta meddelande hittade jag på min messenger idag...
 
 
Har kommenterat några av det här jävla gubbslemmets bilder i "Gotland i bilder" på Fejan vilket jag gjort med väldigt många andras bilder på den sidan när det tagits fina och vackra bilder från ön.

Detta är inte första gången den här karln försöker komma med någon invit, senast var i somras och jag svarade honom per omgående att jag inte var intresserad av att han höll på och skrev som han gjorde till mig och jag tyckte VERKLIGEN att jag var klar och tydlig med att han skulle ge fan i att kontakta mig men det budskapet verkar inte gått fram. 

Vänner tyckte direkt idag:
Skicka skärmdumpen till hans sambo!

Gick in och tittade på både hans och hennes sida och han verkar vara en pensionerad gubb(jävel)e med en mycket yngre fru och små barn.
Då kände jag väl att jag inte riktigt hade lust att röra runt i den grytan pga barnen men hade det varit en man med en fru i samma ålder hade jag förmodligen skickat skämdumpen och önskat både honom och henne "Gott nytt år", någon jävla måtta får det vara faktiskt.

Istället fick det bli en sista varning från mig och så är han blockad, en gång till han håller på och äcklar sig så kommer jag inte tveka en sekund att skicka iväg dumpen, små barn eller inte.

Jag ställer mig återigen frågan:
Vad är det för fel på dagens män i alla åldrar som så fullständigt tappat omdömet för vad som är OK och inte att skriva eller säga till vilt främmande kvinnor.

Vi kan ju bara ta den här snubben som bara för en två-tre veckor sedan körde det här racet när jag skulle spela Wordfeud...

 
Alltså HAN var ju ändå lite rolig i slutändan, men ändå, inte OK och han är inte ensam om sånt här kontaktande så nu spelar jag bara med såna jag känner och inte random spelare.

Så hade vi mannen som förföljde mig på söndagen Allhelgonahelgen som skrämde mig (samt gjorde mig förbannad) så till den milda grad att jag fick byta promenadrutt efter inrådan med mig själv och vänner efter att ha mött dom utanför kyrkogården.

Jag vågade helt enkelt inte fullfölja promenaden upp i skogen via Galgberget utan fick gå längs vägen där det kom bilar i en ständig ström.

En annan man som började stalka mig på Friskis och Svettis när jag gick och tränade med f.d Chifen (jag i vanliga kläder dock eftersom det inte är jag som tränar) som började råflirta och skulle ha med mig ut på date.
Jag tackade vänligt men bestämt nej och förklarade att jag var gift (bra att säga TROR man ju) och har barn.

Det stoppade inte karln, han talade varje gång om för mig att han skulle inte ge sig förrens han fått med mig på en date, gift eller inte.
Gång, på gång, på gång, på gång.
Snygg som tusan men säkert 20 år yngre än mig och såg lite ut som en fängelsekund men han var snygg, så blå mandelformade ögon så man hade kunnat drunkna i dom.

Jag sa till honom gång på gång på gång att jag var där på jobb och att jag ville bli lämnad i fred.
Hjälpte inte så till slut sa jag till personalen för både jag och Chifen höll på att få spader.
Han försvann från gymmet.

Jag har varit med om män som sagt saker till mig när jag nålat och donat på deras kläder i provrummet.
Ni skulle tappa hakan om ni hade hört den grövsta kommentaren jag fått där.

VISST kan man skoja, jag är ingen pryd eller blyg liten viol, jag kan skoja och ha en väldigt skruvad och snuskig humor men den är för klubben "Vänner, bekanta och släkt", men att få snusk från totalt okända män och i min ålder dessutom, alltså LÄGG AV FÖR FAN!

Jag HOPPAS jag varit klar och tydlig i mitt budskap till gubbslemmet ovan nu iallafall, ja annars blir det nog en väldigt tråkig start för honom när han startar upp 2018, b
ara så du vet det Bo.
 
Nog om gubbslem, jag mår bättre iallafall och ikväll fick jag ett ryck och gjorde om hela jobbet jag hade gjort på min "spåna-fram-kjol", det jag hade gjort som första linning blev inte bra och inte heller med knytbandet i rips så jag sprättade upp alla handstygn i linningen samt bandet.

Gjorde en ny, mer ordinär linning och sydde fast...
 
 
Bara att sy fast tryckknappar i sidan där den är omlott samt fålla nertill, har lite svårt att bestämma mig för längden bara.

Det blev lite sömnad alltså samt poppande av James Brown, fick mig på såååååå gott humör.
Dags att sova, vi ses imorgon igen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0