Det var inte vår tur idag...

 
 
Mitt i natten här så jag ska bli kortfattad.

Spetströjan till tyllkjolen klar...
 
 
 
 
 
... fållade den idag och nu är den redo att användas.

Sedan hade jag och en vän änglavakt under vår promenad idag.
Jag kan säga så här mycket just nu att hade vi varit 10-15 sekunder snabbare i våran promenad hade det inte skrivits en rad mer här.

Jag hade helt enkelt inte levt, inte hon heller och inte mannen som kom från andra hållet när en bil fick sladd i mycket hög fart på Kung Magnus väg (vid vita husen på G:a slakteritomten) och susade förbi oss från höger körfält, över på vänster, upp på trottoaren och förbi oss med en hårsmån framför oss och tillsist slutade i en stolpe.

Hade vi legat några steg fortare hade han klippt oss bakifrån utan att vi hade kunnat göra ett skit, vi hade helt enkelt inte överlevt med den farten han i bilen hade.
 
Det läskiga är att vi ser bilen fara mot mannen som kom från andra hållet och det är det enda som spelats i mitt huvud som en film hela dagen.
Hade inte stolpen stått där den stod hade inte heller han levt nu, jag bara ser honom frysa till is som i en fotbollsmålvakt och inte veta om han ska springa till höger eller vänster.

Först tänkte jag bara på den mannen när olyckan inträffat, sedan störtar vi fram mot mannen i bilen som faktiskt försökte dra DIREKT efter smällen med bilen men den satt ju fast i stolpen undertill.
Fick mig direkt att misstänka att något inte stod rätt till.
Vi var framme och kollade av honom.

Han var totalspattig, förmodligen i chock, och jag ställde mig upp i fejset för att försöka känna om han luktade alkohol.
Det gjorde han inte vad jag kunde känna.
Frågade om han körde med sommardäck i arg ton, det gjorde han inte heller.
Tänke:
Annan substans i kroppen?
Eller som jag skrev nyss, förmodligen chock.

När vi sedan lämnade honom med orden att detta måste han rapportera eftersom han sabbat en skylt slår det både mig och vännen:
Vi kunde dött.
På riktigt dött.
Okej... smälta fakta.

En solig dag som denna.
Ja, men det var inte min, inte vännens, inte mannen från andra hållet på trottoaren eller Milous tur ännu.
Gud var god idag.

Nu skall jag sova.

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0