En inflammation i baken...

God morgon och TACK för att ni finns kvar...

Såg nu att intresset varit stort här trots att jag varit frånvarande, alltså jag har inte bara semester jag har varit tvungen attta bloggapus några dagar.
Inte för att det inte hänt saker men dom kvällar jag varit hemma har jag varit tvungen att vara "ouppkopplad", typ avstängd.
 
Sedan har det inte hänt så mycket heller egentligen förutom strandliv med släkten och det har varit väldigt trevligt men "Rapport från en solstol" dag ut och dag in... hm... kanske inte så spännande att läsa om.
 
 
Men jävligt trevligt och roligt har vi haft iallafall, mycket bad och sol har det blivit.
 
I två dagar har så hunden varit konstig, öm i baken och väligt pipig.
Igår skulle jag på kalas på kvällen och Milou skulle vara hos mamma och när mamma ska lyfta upp henne skriker hon och "något" brister i baken på henne och det såg ut som skit som sprutade ut först.
 
 
Min kompis med familj kör precis upp på parkeringen och jag får kasra mig upp med hunden i duschen och börjar spola av, ser ETT SÅR vid sidan av analöppningen.
Fick spola med duschslangen, hunden tjöt, folk väntade i bilen.

Lämnade över en ömklig vovve till mamma, drog på kalas och sedan fick mamma och jag hjälpas åt att se på såret och rengöra ännu mer när jag kom hem.
Böld och var,  jag googlade och kom tillslut fram till att detta är en analsäcksinflammation och en böld som då spruckit.

Det luktar dock inte (TACK OCH LOV) och hon har inte karat runt med rumpan på mattor och golv men allt annat stämmer till punkt och pricka.
Vi har fått tid till veterinären imorgon klockan nio så får dom titta på det och avgöra om hon behöver spolning och antbiotika eller klarar sig utan, hon är iallafall duktig och är inte på såret och slickar överhuvudtaget, har inte lika ont idag heller men nu har den ju som sagt spruckit också.
 
Ett nytt klänningsprov är gjort till kund eftersom det andra jag gjorde vart för smått...
 
 
Och förutom att jag har haft det väldigt roligt med släkt på playan så har en annan STOR begivenhet gått av stapeln, nämligen... tadaaaaa....
SLÄKTFESTEN!!!!
 
 
Hur vi år efter år lyckas toppa rolighetsgraden på festen är för mig en gåta, iår var verkligen inget undantag, det var såååååå roligt så roligt räcker faktiskt inte.
Det blir dock bloggmaterial till ikväll för nu skall jag plocka undan tvätt och ta hand om en bak på hunden, jag lovar att käcka bilder och rapport kommer avläggas men nu får jag sätta fart här.
Ha en bra dag, vi ses lite senare.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0