Mina topp tre och valet...

Idag satte jag mig och gjorde första delen av marknadsföringstentan så har jag gjort det klart.
Jag tror det kommer gå bra, min magkänslsa säger mig det.
 
 
Skam på torra land om det nu INTE gjorde det då.

Sedan satte jag mig för att välja ut MAX tre alternativ till smokingklänning jag kan tänka mig att göra och gick igenom ALLT jag har i mönsterväg och tillslut blev alternativen:

1.
 
 
2.
 
 
 
 
3.
 

Och så skickade jag bilderna till chefen för att få bäst svar på vad som är en smokingklänning och hon tyckte Nr. 2 och det tyckte jag också eftersom jag redan innan tänkt mig något åt Wallis Simpson-hållet...
 
 
... en riktig stilikon vad mig anbelangar...
 
 
 
... så det blev alltså denna:

 
Sedan skulle jag ta itu med mönstret och HERREGUD vilket virrvarr av miljoner linjer som skulle särskiljas i TRETTON MÖNSTERBITAR!!!!
 
 
 
Seriöst, det tog över en och en halv timme av ritande, krälande och klippande på golvet och när jag sedan ritat av alla 13 bitarna hann jag precis klart innan det blev för skumt ljusmässigt och knän, rygg och nacke skrek av värk.
 
Jäklar så ont jag hade, en tant i min ålder är inte att rekommendera till såna här aktiviteter och när jag gjort detta ansåg jag mig vara klar för dagen, klockan var ändå 16 och jag hade jobbat på sedan ottan med skolan.
 
En timme var jag dock tvungen att köra plock och då lyckades jag putta Bettan i golvet och så gick henne tredje ben hädan...
 
 
Satan så klumpigt, försökte både limma och spika fast det men utan framgång, hon får åka ut i boden tills jag kan få henne lagad ordentligt och sedan tog jag in en annan docka från boden istället...
 
 
Köpte ju fyra av Malmgrens_Österholmarna för 100 spänn styck för några år sedan så nu fick en av dom flytta in istället för Bettan.
 
Roligare än så här blev det inte idag, jag hade velat göra klart en av gubbens t-shirtar men klockan 17 fick det vara nog för idag, jag är dödstrött och sedan skall jag orka ända fram till fredag klockan 18 också.
Vi ses imorgon igen, nattinatti.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0