Veckan som gått och 13-årsdag...

Söndag.
Det skulle bli sol utlovade väderrapporten flera dagar innan söndagen och så skulle det bli regn på kvällen.
 
PERFEKT tänkte jag, vi skulle fira 13-årsdag (att vi blev ihop för 13 år sedan) och hade tänkt oss en roadtrip på södra Gotland och äta mat i Djupvik.
Vad händer då på söndagen?
GRÅTT väder när man vaknade, inte en solstrimma och när vi skulle ge oss iväg började det spöregna i stan.
Det så ljusare norröver så vi beslöt att dra åt det hållet istället, regnet slutade i Lummelunda och medan vi passerade Lickers såg vi att restaurangen var öppen, perfekt, då hade vi ett matställe och sedan drog vi till Ireviken...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det blev en långpromenad längs Ire, Svarthäll och Häftings och tillbaka, sedan satt vi och tittade ut över det stilla, stilla havet vid fiskebodarna innan vi satte oss i bilen... DÅ kom regnet.
Ösregn.
 
 
Vi åkte vidare till Lickershamnkrogen och var i princip ensamma när vi kom, ett litet sällskap lämnade stället och vi (eller jag) träffade på en gammal bekanting som jobbade där, vi pratade jättelänge, beställde mat och utanför fortsatte det ösa ner...
 

... men vi hade det varmt och mysigt där inne med fönsterbord ut mot hamnen, när vi så kom in på kaffet så började det ramla in folk som också var myssugna i busvädret.

Vi åkte hem och var helt slut efter arbetsveckan och bara dog i tv-soffan men då hade vi varit iväg från elva till klockan fyra.

Själv hade jag en mycket hektisk vecka och framför allt fredagen och lördagen var jättetuffa.
Fredagen körde jag en juridiktenta, en mindre, och tiden var ALLDELES för kort för dom frågorna som dom ställde, alldeles för kort.
Jag var ändå förberedd men hann knappt med dom sista två frågorna.
Sedan drog jag på håret till jobbet och öppnade, jag jobbade själv och naturligtvis var det inte den smidigaste dagen... för att uttryka det milt.
 
Jag kom hem och var så trött att jag nästan dog.
Upp på lördagen och jobbade på jobbet.

Idag har jag jobbat med juridiken igen, gjort ett fiktivt hyreskontrakt på en arbetslokal och sedan skulle jag filma mig själv när jag redovisade hyreskontraktet och sedan skicka in båda.
Gick inte att skicka filmen som jag filmat i mobilen, gick inte att skicka filmen som jag filmade med datorn och då hade min handledare skrivit att den fick max vara 5 minuter,

Den första jag filmade med mobilen var på fyra minuter och den gick inte att skicka, den andra var på TRE och då hade jag verkligen mundiarré när jag prarade för att få med allt.
Jag rabblade för allt vad tygen höll.

Den gick ju då inte heller att skicka för även den filen "var för stor", den gick inte heller att skicka via messenger heller för jag försökte skicka till mig själv.
Jag får be sambon om hjälp imorgon, kanske han omvandla filen.
SUCK, älskar teknikens under och... andra saker.

Det var några av mina dagar det, nu skall jag se Idol och sedan en rysare.
Imorgon kommer det förmodligen hända grejer i syverkstan, jag såg en gammal bild på en Lauren Bacall klänning, en SUPERENKEL men kan bli såååååååååå cool.
Jag har till och med hittat tyg här ifall jag behöver, återkommer imorgon.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0