Tre timmar kvar...

God morgon!
 
Det här har nog varit den allra tuffaste veckan sedan...
Jag vet inte när.
Jag orkade inte ens fixa mat efter jobbet igår, det blev fil och mûsli samt mackor hela dagen samt lite godis som grand final.
Och det var bara LITE godis med tanka på att jag vill inte bli tröttare av socker.

Min ork denna veckan har enbart funnits till att gå till jobbet och orka jobba, det har varit något litet pyssel hemma tre kvällar men jag har verkligen försökt vila, bara orkat med två små korta hundpromenader runt muren med Milou men hon har fått gå med mamma alla dagar så det har inte gått någon nöd på henne.

Jag är slut som artist och idag har jag TRE timmar på jobbet jag ska köra och sedan:
S-E-M-E-S-T-E-R!

Så välbehövlig så ni fattar inte.

Från november fram till examen har jag haft en väldigt tuff period på så många punkter så ni anar inte, men man måste ju ha sånt också.
Känns som allt planat ut nu och det har varit så skönt att ha fått jobba och landa lite i det jag har nu, stabilt liksom.
Men jag är trött, jag behöver vila, sova och sola och DET ska jag göra nu och ta dagarna som dom kommer.

Jag börjar klockan 12, nu ska jag sätta mig i solen i två timmar innan dusch och avfärd och sedan hem och göra en liten ändring på ett plagg innan jag signar ut på ett bra tag vad gäller sömnad.
 
Här kommer förresten lite snyggbilder på min Anita Ekberg-kaftan...
 
 
 
 
 
Och även lite "produktutveckling" som på dom här bilderna inte var klar ännu, inga sömmar sydda runt hals eller fållad men nu är klar och överlämnad till MBG för fotgrafering, när jag får tillbaka den så ska jag fota också...
 
 
En smalare kaftan med v-ringad rygg och i viskosjersey.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0