Examen!!!!

God morgon!

Vart har jag tagit vägen?
Lever jag?

Jodå jag lever men det har varit en hel del just nu... typ.

Veckan innan examen var hysterisk MINST SAGT, det var så intensivt att det var inte klokt.
Var på måndagen inne och jobbade på nya jobbet igen, lite oplanerat men för att testa att sy på ackord, mer konfektionssömnad, dvs sitta och mata kläder utan finlir som man gör som skräddare.
Varför jag gjorde det?
Jo för att jag blev erbjuden mer jobb helt enkelt och då ville jag testa hur det är att sy på annat sätt än som skräddare.
Trodde inte jag skulle fixa det om jag skall vara ärlig MEN det gick bra.
 
Tisdag och onsdag så jobbade jag på vanliga jobbet och sedan på torsdag:
Upp tidigt, ner till båten och MOT STOCKHOLM och den efterlängtade examen!

Satte mig ner i en stol och kände i kroppen:
Jag mår inte helt 100, något tjirrar runt men det hade jag å andra sidan känt ganska länge så nu kör vi ända in i kaklet för sen är det över och helgen var fullspäckad av roligheter!
 
 
Landade i ett stekhett Stockholm, hade fått låna lägenhet i Hammarby sjöstad av vänner och vilket ställe säger jag bara!!!
Det var som att komma till ett hotell och området var to die for, jag slängde in väskan i lägenheten och gick till Coop, köpte mat och sedan rakt ner till vattnet där det blåste skönt och la mig på en rund brygga och solade och åt...
 
 
 
 
 
 
 

Brukar inte vara Stockholms-vänlig men OM jag skulle flytta till Stockholm och bo (kommer aldig hända men OM) då hade jag velat bo i Sickla kaj, jag stortrivdes, så jäkla mysigt område och så tyst och lugnt och skönt till skillnad mot resten av Stockholm.

När jag sedan skulle in till galleriet där vi skulle ställa ut våra alster så behövde jag bara hoppa på 74:ans buss runt hörnet och den gick raka vägen till Mariatorget och sedan gick jag bara en liten bit på Hornsgatan så var jag framme vid galleriet, så smidigt, och med tanke på att det var närmare 30 grader den dagen så var det extra skönt att slippa släpa kläder över halva stan med byten av bussar, tunnelbana eller annat transportmedel.

Notering krig bussar i storstan är dock att dom inte har luftkonditionering så när det var 30 grader uten var det närmare 45 i bussen.
FY FAN SÅ VARMT, man, folk, dog ju.
Dock, fram kom man i ett enda stycke.

 
 
 
Sedan samma dag in till galleriet på kvällskvisten, träffa klassen och hänga våra grejer, jättekul, mingla och prata.

Vidare så drog jag till Mariatorget och mötte upp bästis och blev bjuden på examensmiddag...
 
 
 
... och hade en mycket trevlig kväll.

Hem, dök i säng och vaknar på examensdagens morgon med FEBER och en HALS som skar som knivar!!!!
Nä fy fan.

Jag fick avboka lunchen med klassen insåg jag efter att ha släpat mig upp och försökt få i mig frukost, kände att avslutningen måste jag ju på men att fixa det som var innan och efter, vilket skulle vara middag med en av mina kusiner med famlij var inte att tänka på.

Jag låg i sängen tills det var dax och sedan in på apoteket och fixa lite "stöd" för att fixa dagen och så in i 30-graders värme med feber i kroppen mot galleriet.
 
 
Man ser väl kanske på bilderna här att jag inte var på topp...
 
 
 
 
 
MEN jag gjorde det bästa av det och tog mig igenom dagen ända fram till klockan 18 och det blev en mycket bra dag trots allt och trots kroppen som bestämt mig för att strejka just denna helgen.
 
Hade vänner och chefen som kom, fick fina presenter, fick betyg, minglade med gäster och berättade om mina kläder när det ställdes frågor, umgicks med klasskamrater och försökte inte smitta ner någon med mina bassillusker.

Saker jag BORDE ha gjort var för övrigt innan examensutställningen:
Fixat visitkort!

Jäkligt oproffsigt att inte göra det för tro det eller ej så var intresset för mina kläder och mig stort.
Jag fick frågan om kläderna var "Till salu" vid fler än ett tillfälle och jag bara... fan.
Ska skriva mer om det sen.
 
Sedan hem och dö, la mig tidigt, lördagen spenderades i soffan hela vackra dagen och sedan in till galleriet för att hämta mina klänningar vid stängning eftersom båtbussen gick 10 på söndagen.
Träffade ytterligare en vän som var vid galleriet när jag kom, en annan vän hämtade upp mig med bil och vi åkte hem till lägenheten och hon hängde kvar tills jag behövde krypa ner i sängen igen.

Vi skulle ha gått på konsert och ätit middag ihop där på lördagen men även det var ju inte aktuellt.
 
På söndagen åkte jag hem, hade fruktansvärd feber under dagen så det riktigt rann om mig, sååååå otrevligt, sedan hem och dö.

Det blev min helg det, sedan har det hänt ännu mera nytt men det tar vi ikväll samt mer blider från utställningen.
Nu skall jag iväg till jobbet!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0