När man bara känner fy fan...

Just nu i vårat kök:
9 grader och nordanvinden ligger på.
När jag bara bredde en macka förut som och sprang tillbaka till vardagsrummet och drog igen dörrarna så var jag stelfrusen.

Vi pendlar mellan sovrum och vardagsrum och EN VÄRMEFLÄKT som dras som en navelsträng mellan dessa två rum.
 
Sätter man på ytterligare en fläkt i samma lägenhet går Fas-propparna nere i källaren så det är EN värmefläkt per lägenhet (på 120 kvm) som gäller samt stängda dörrar så inte fläktvärmen försvinner ut.
Sätter man på spisen, diskmaskinen, tvättmaskinen, torktumlaren osv måste man stänga av värmefläkten för mojängen i källaren SOM INTE VÄRMER HUSET drar all el.
 
NU ÄR DET INTE KUL, nej, nu är det mer tortyr och bara tanken på att det är en del dagar, säkert ÖVER EN VECKA kvar innan det är fixat vilket får mig att bara vilja.... gaaaaah... lägga mig ner att dö!!!!

Ja för det är ju möte med Bravida och jag vet inte ens vad dom ska pracka på oss, alla andra säger nu att vi antingen ska ha jord-el-bergvärme eller fjärrvärme och absolut inte luftvärmepump (och nu snackar vi försäkringsbolag och folk som haft det) för det värmer inte upp ett så stort hus så mi måste ändå ha två och folk som nu haft det har BARA haft STRUL med dylikt.

Men om man ska välja de andra alternativen måste man/dom ju kunna gräva i backen, jag sätter inte in någon ny skit som inte värmer upp huset ordentligt eller går sönder konstant.
Åt helvete med den här kylan ute och åt helvete med pann-helvetet som behagar braka NU.
Fy fan, fy fan, fy fan.
Ja, det är mycket som är fy fan just nu.
 
På jobbet i fredags blev det ett litet varv med att sy fast kanaler på fodret till korsetten där skenorna ska sitta sen...

 
 
 
 
... sydde ihop fodret dagen innan.

Nu skall jag byra rum, flytta min navelsträng och enda värmekälla till sovrummet och krypa ner i sängen.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0