När man drabbats av "Frys-pms"...

God morgon!
 
Alltså igår fick jag iallafall världens härdsmälta här:
Värmen i huset del 395!

Hade fått för mig att vi skulle få in den in/klart igår för det hade gått undan för hantverkarna här på fredagen och dom lovade försiktigt att det skulle finnas värme till kvällen här.

Vattnet stängdes av vid 10 och den skulle inte sättas på förens till kvällen igen, skulle jag duscha så skulle jag göra det på morgonen annars skulle jag få vänta.
Jag valde att vänta.
Höll på med teori, skulle gå med hunden och sedan jobba så det gick bra att duscha framåt eftermiddagskvällen tyckte jag.

DUMT BESLUT kan jag meddela.

Efter hundpromenaden fick jag skriva på messenger till våran fina granne och fråga om jag fick komma in till dom och göras Milous tassar rena, hon hade trampat in rejält med lera och gå och vänta till kvällen innan jag fick dom rena, nej det hade ju inte gått, då hade hela lägenheten var ett grustag

Inga problem skrev grannen, det var bara att pysa över.

SJÄLV fick jag vänta till klockan 21.45 innan jag kunde duscha och då hade jag i princip frusit hela dagen pga av att stödvärmen på elementen hade ju varit av hela dagen också eftersom dom jobbade på den nya värmen.

När klockan var 17.30 var jag på så jävla dåligt humör att jag ville mörda någon och jag insåg att jag hade drabbats av "Frys-pms".

Frys-pms = ett tillstånd som uppkommer när man frusit i 14 dagar och man bara inte orkar en sekund till och vill döda nån jävel och skrika rätt ut.
Ja, lite som en vanlig pms helt enkelt... fast man frusit för länge.
 
Inte kunde jag då sluta jobba heller för jag kunde ju inte duscha ännu så jag fick jobba vidare tills 21 för att hålla värmen och vid 21 såg jag Bonusfamiljen och SEN då äntligen dusch och sängen.
Våga man hoppas på klok värme idag?
Jag ber till GUD!

Vi ses ikväll igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0