The Stepford wife och när man får en snilleblixt...

Idag blev jag klar med skolan vid 15-tiden och himla nöjd när jag såg mina betyg i inlämningar hitentills i estetiken:
Högsta betyg i ALLA utom en, där fick jag godkänt men det är jag väldigt nöjd med ändå för jag har inte ett sådant program i datorn som krävdes för uppgiften att jobba i så att fixa "godkänt" var ändå helt ok för min del, jag gjorde så gott jag kunde.

Inlämning idag igen, jag hoppas på högsta betyg här också men den som lever får se!
 
Så drog jag på mig klänningen från igår faktiskt nästan dog...

Alltså den här urdåliga bilden ger den ingen som helst rättvisa alls, den är sååååå mycket finare än vad jag kan visa med den här bilden och om jag blev kär igår så är det inget mot vad jag blev idag när den kom på, dessutom satt den som en smäck rent storleksmässigt så jag hade fått till den helt perfekt.
 
 


I tanken skulle vi kunna leka leken:
 
The perfect little Stepford wife med sitt perfekta leende, sin perfekta hästsvans, perfekta make up och sin perfekt nystrukna klänning möter sin man i dörren när han kommer hem efter en lång hård arbetsdag på kontoret med orden:

"Varsågod älskling här har du din whiskey, låt mig ta din rock och hänga upp, maten står serverad i matrummet!"

Typ ja...

Inte nog med det...

Idag när jag satt och skrev på min inlämning till skolan klack det till i mig och jag fick en sådan jävla BRA IDÉ att jag var tvungen att lägga ner skrivandet, kasta mig in och väcka sambon och berätta den för honom.

När jag inte fick respons nog (för han var ju helt nyväckt och groggy), fick typ "Oj... ZzzZzZ... så... bra... ZzzZzZzz... idé... ZzZZzzZzZzzz... toppen... zZZzZzZ...

... så kastade jag min på luren till en av mina bästisar och hon tyckte det var en SUPERDUPERBRA idé.

Jag blev eld och lågor och hon eldade på i någon minut för sedan jag var tvungen att fortsätta skrivandet för att inte tappa skrivflowet.

När jag har fixat det som behöver fixas inför detta ska jag skriva om det här men jag kan säga så här mycket iallafall:
Detta är INGET man kan hitta på den här ön och jag ska utveckla när jag är igång, kan inte skriva om det så någon snor idén innan.

Just nu har jag faktiskt 3 superbra idéer som jag kommer bli helt ensam om här, ibland är det faktiskt mycket bra att bo på en ö.. sådetså!
 
Nu ska jag kolla till min mat i ugnen och sedan sy en stund.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0