Sjukt spännande...

God morgon!

Här har det varit en lång vecka.

En vecka fylld med insikter och en vecka med skoj, men nu är det nog dags att ta beslut.

En av dagarna packade jag en väska med två kuddar och min kaftan och drog iväg på fotograferng...
 

... och fick leka fotomodell.
Inför en del av min nya framtid.


Blev intervjuad framför kamera och trots att jag övat på frågorna innan så satt jag som en sådan svammelmaja att jag inte ens vet hur många omstarter jag fick ta på vissa frågor.

Fast lägg då till att "barn från ett dagis" störde i bakgrunden så man tappade tråden, folk som gick bakom kameran så man började flacka med blicken och fara runt, komma på att man satt som en hösäck MED MERA...
Hjälp.
Kände rent spontant att jag var en jäkla katastrof.

Skönt var dock att jag på kvällspromenaden mötte en gammal (fast hon är ung) arbetskamrat som gått igenom samma procedur dagen innan och hon påstod sig ha haft ungefär samma upplevelse, jag hoppas vi isåfall är två som kanske svamlat.
Kanske fler.
Nä, dom är säkert proffs.

Nåja, vad som hänt ska jag såklart berätta senare men det ska släppas först och sedan ska jag berätta men det jag fick veta igår är att "Gänget som är med" kommer rulla på tv´n på båtarna... BLAND ANNAT... Sjukt spännande... Fortsättning följer...
 
Rapporten om examensarbetet blev också i veckan lite omarbetat, nedbantat, inskickat ihop omömdet från min chef/lärare på mitt examensarbete...

"Bedömning av Madeleines examensarbete 20180518
Vill öppna med att det visuella intrycket som möter en med de tre olika modellerna är WOW!
Känns modernt men ändå mycket retrokänsla .
Att använda ett ”enkelt” Ikea-tyg som är ämnat för inredning till att skapa eleganta damkläder tycker jag visar på kreativitet.
Madeleine håller en röd tråd i sin tanke och har utfört den därefter . Modellerna är enkla i sina snitt och skärningar men välsydda , låter tyget med mönstret få ”tala för sig”.
Hon har utfört en väldigt fin mönsterpassning , och för den som är observant syns även detta när plaggen hänger sida vid sida i rätt ordning .
Snygg passning på övergången av sömmar , fin form i ringningarna i hals/ärmhål . Jag tycker även att Madeleine har fått till en snygg ärmisättning , som är ett svårt moment . 
Som helhet och med historien om tyger som inte kom i tid där ,Madeleine fick helt tänka om så blev detta ett väldigt lyckat projekt . Som följare på resans gång anser jag att detta är ett VG på hennes examensarbete
."

Blev så glad.
Allt inlämnat och klart, klänningarna är i Stockholm överskeppade med bästis man, hänger redo i hans lägenhet där jag ska bo, båten bokad.

En djup suck kring det hela.
 
Igår hade jag så äran att ha Lilla Sunshine här på övernattning!
Det var längesedan det, mest för att jag jämt jobbat och jämt varit trött men nu så blev det en fantastisk dag där vi ritade av mönster till ett par byxor till henne, strandhäng på Brissund i en hetta som var nästan outhärdlig om man inte att i blåst...
 
 
 
 
När vi kom hem gick vi och handlade lördagsgodis, sedan skulle vi gå hundpromenad med Milou och sedan äta pyttipanna vid hemkomsten.

Faaaast vi passerade Joda nere i hamnen på hemvägen.
Jag:
Det skulle ju vara gott med en nachos til kvällsmat.
LS:
Ja.
Jag:
Ska vi käka på Joda istället?
LS:
JAAAAAAAAAAA!
 
 
Så blev det, vi gick svettiga och varma in och beställde mat, Milou fick en skål vatten, sedan kom vi knappt upp för backarna när vi skulle hem och så dusch, pyjamas, godis och tv när vi kom hem, helt slut efter en lång dag.

Nu skall jag sy en liten stund, sedan blir det väl att fira mamma på Mors dag, själv blir jag inte firad eftersom sonen ligger hos sin far med streptokocker i halsen och går på penicillin.

Vi får nog fira min Mors dag i veckan istället.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0