Det måste bli lustfyllt igen...

God morgon!
 
Nu undrar ni säker vart jag tagit vägen... eller kanske inte.
Jag har tagit time out från datan förutom det som jag behövt göra, det har för övrigt varit time out från det mesta vilket varit väldigt skönt.
Ja... det har blivit många time outar känns det som.
 
Det har dock återigen helt enkelt varit behövligt för att inte dimpa i backen helt, jag har "produktutvecklat", sömnaden här hemma behövde bli lustfylld igen.

Från och med i fredags gick jag vidare med ytterligare något nytt:
Jag har skrivit på ett nytt kontrakt för ett nytt jobb och vad det innebär är att jag nu kan sakta ner mitt tempo lite och jobba lite mer med mitt egna företag SAMT hoppa in hos andra eftersom jobbet är förmånligt tidsmässigt men framför allt som sagt försöka få snurr på mitt eget.
 
Det känns som om jag har levt i ett sånt kaos och under sån press med allt pluggande dom senaste åren att nu måste jag få ording på mitt jobb-liv och i och med i fredags är jag på god väg...  eller jag HOPPAS det iallafall.

Lite sömnad från den senaste veckans utvecklingsarbete:
En bodycon som blev för liten men som jag nu förstorat mönstret, denna spricker nästan i sömmarna, skulle bli en "S" men blev mer en "SIze 0"...
 
 
 
 Nästa klänning är en enkel modell som i provklänningen blev i tunn denim som sedan blev en finare i bomullssatin med tranor på...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0