Hjälp vilken låååång dag...

Började dagen med jobb, vi hade tvättstuga idag.  Här är en bild på mig och Chiifen, har såklart frågat först om det var Ok att jag la ut den här bilden på oss. Notera gärna storleken på oss, jag ser ut som en jätte...  
    Här äter jag lunch själv på tjejernas lilla kammare, det blev fil och mÛsli. En liten timeout.   
image17   Sen är det då min kärlek till all blomning nu. Vet inte vad det här är för vackert rosa träd, kanske körsbär men det är såååå vackert. Och så en klarblå himmel i bakgrunden. Den vackraste tiden är nu :)
image18  
     Så blir det eftermiddag, efter jobbet skyndade jag mig hem, tog en snabbdusch och så ut till Catrin och Tobbe där vi blev bjudna på middag. Vid 19 drog hela gänget ner till Fridhem för att se på Maj-brasan. Vad händer??? Jo, en strålande varm och solig dag blir regn och kallt. Men det är inte valborg utan regn antar jag, trist. Vi satt och tryckte i bilen ett tag tills regnet blev ett litet duggande.
   Tillslut.... Inget regn och en eld, sen luktar man som en härlig grillkorv när man går därifrån. Det blev fika och kladdkaka hos Catrin efter brasan. En bra dag på jobbet och en mkt trevlig kväll i Vibble med mkt god mat och trevligt sällskap. Tack så mkt Catrin och Tobbe plus alla nya bekantskaper vi gjorde ikväll. Nu ska frk Österholm krypa till kojs, jag är helt slut. Från mig till er : Sticka lugnt ;) 

Trött,tröttare,tröttast...

image14      Idag kommer jag nog somna före Ugly Betty & Desp.Housewives. Jag är helt slut, jag har knatat "gate upp & gate ner" hela dagen. Ni som känner mig vet ju att promenader är ju faktiskt min starka sida men vissa dagar orkar man bara inte... Tog precis en bild på mig själv och snygg e man ju fan inte när man är så här trött. Hann iallafall sticka klart en sjal på Kupan när jag väntade på "Chiifen", så lite hantverk har jag hunnit med idag. Var tvungen och lägga in en bild på ett par Hello Kitty tofflor som jag köpt till Lilla Bus ( Kusinens ena dotter ). Vi ska på kalas på lördag och egentligen har hon redan fått paket på posten men jag kunde inte motstå att köpa en liten bonuspresent. I love Kitty  :)
Tyvärr kräks väl snart min käre kusin och fru på mig eftersom jag nästan alltid köper Kitty-kläder till deras barn. Men jag tror att Lilla Bus gillar Kitty oxå.. Nä, det här får nog bli allt för idag, det blir mer imorgon. Eller så kommer jag på något senare OM jag orkar skriva. 
Tills vidare, Sticka lugnt....


God Natt..

Nu är det dags för "100 höjdare", mina favoriter!!!! Sen är det dags för sängen, imorgon ska jag jobba. DEt har jag VERKLIGEN inte lust med... Jag vill vara hemma och pyssla :( Slut för idag.  
Sticka lugnt.

Eftermiddag..

image11    Sol och VARMT, varma härliga vindar... Nu på eftermiddagen har Jag och Karin ( 2 mkt vinterbleka tanter, varav en med alldeles för kort kjol för sin ålder ) varit på stan och glassat. Det blev ett par nya joggingskor för min del och div. skönhetsprodukter. Sen blev det fika och macka på "Vindruvan" ( dvs Ringduvan  Obs : internt jobbskämt ) och vi hade faktiskt roligt men det framgår kanske inte av bilderna med dom bleka sura tanterna på ;)
Vi passade oxå på att ha  möte i våran klubb " Finn en miljon fel klubben " som vi har startat, det avhandlades en hel del faktiskt.
Påväg hem går jag förbi Wallersplats och se vad som blommar... Magnolian, den luktade underbart, såklart var jag tvungen att knäppa en bild. Vilken UNDERBAR dag!!!!!!!


Jag och Nelly.

image6  Idag var det äntligen dags... Jag och spring/gå-kompisen Nelly hade inte sett varandra på 2 veckor för jag har jobbat så mycket. Det blev ett glatt och gosigt återseende, ut i naturen och friska luften. Vi har en date torsdagmorgon igen.


Vår i gräsmattan.

Vår i gräsmattan....image5

Lite senare idag..

  Jaha, så här gör vi när vi umgås med våra vänner... Idag har vi varit ute i Tofta och för mig var det premiär för  att äta grillat. Sååååå gott. Mysig, lugn och avslappnad dag.
Från det ena till det andra...
Sitter och ser ett ormprogram på tv, nå´n galning som kastar sig till höger och vänster och lattjar med världens farligaste ormar. Alltså han blir nog inte gammal om han fortsätter så här.
Redan söndag igen. Sonen skall REDAN tillbaka till sin pappa, fattar inte att veckan har gått så fort. Känner mig inte redo för byte kan jag säga.
Nä, nu är det dags för lite handarbete.
Sticka lugnt ;)

Kanske jag fattar ändå ;)

Jag fattar nog det här ändå... Inte för gammal för att lära mig, än så länge.


Första raderna..

Inspirerad av Tove... Nu har jag oxå fixat en egen blogg..    Jag har inte riktigt fått kläm på hur jag ska fixa utförandet men det ska nog gå på nå´t sätt.  Snart ska vi ut och umgås med vänner och grilla, härligt. Ska pyssla mer med det här ikväll.


RSS 2.0