Det FINASTE ordet i mitt raseriutbrott igår var nog F... ( och då menar jag INTE fan.. )

image104
Mina fönster igår...

Mina fönster idag...
Igår morse fick jag tillsist nog. Lägenheten hyfsat städad men så tittar man på sina fönster, BEDRÖVLIGA. Gatussmuts och måsskit, nä nu var det dags. Lägenheten kändes liksom lortig bara för att fönstren var det, jag fick att ryck och satte igång och putsade fönster vid 9-tiden.
32 fönster gånger 4 sidor att  putsa = 120 rutor, det tar sin tid och det är inte kul därför gör jag det bara 2 ggr om året.
Var klar vid 13.30, nästan..
Hade bara ett fönster kvar i Joars rum och då händer följande...
Jag hade haft lite problem (minst sagt) att få upp fönstren eftersom vi/"hantverkare" målade dom i höstas. Det var lite fastkladdat liksom. Vilket gjorde att fönsterputsningen tog ÄNNU längre tid. Jag hade löst det på så sätt att jag tagit ett långt skaft, lagt en handduk mot trät och sen slå försiktigt i fönster-hörnen för att få upp dom.
Det gick bra tills sista fönstret. Gör samma procedur och PANG, jag slinter med skaftet och rätt igenom båda rutorna gick käppen!!!!!
Jag kan säga att jag hade själv inte en aning om att jag hade ett så förskräckligt ordföråd och SÅ höga röstresurser. Jag var så arg så Vulkanen Etnas uttbrott bleknade i jämnförelse...
Tillsaken hör att jag hade tänkt att unna mig själv en liten sak den här månaden nu när jag hade lite pengar, en "hemma-foto-printer".  MEN så hittade jag en ny bäddsoffesäng till Joar och jag bestämde mig för att satsa mina pengar på en så´n till honom istället. Sagt och gjort, jag beställde hem en.
Och så händer det här, snacka om att kasta pengarna i sjön.
Tur i oturen å var killarna sååååå gulliga på Glas&lås så en lagning som skulle ha kostat 1200kr fick jag för 700kr. Dom tyckte kanske att vi haft nog med bekymmer med våra fönster förra hösten....
Sen var det bara att sticka iväg till jobbet och jobba natt...
Tillsvidare, Sticka Lugnt!

Kommentarer
Postat av: Liza

Meddelar du när man vågar träffa dig utan att behöva ducka? ;)
Kram!

2008-05-29 @ 14:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0