Idag har vi haft en kul dag...

    Idag gick jag av jobbet kl. 09.00, så skönt... Kom hem, kaffe och lite frukost. Fick vara SJÄLV, det blev Lasse Bengtsson och GT. Började dagen med vita jeans och sommartunika, gick ut, det var bara att gå in igen och byta om till längre jeans. SVINKALLT!!!! Strålande sol men kallt, kallt, kallt.
 
På eftermiddagen var det kalas i Vibble, Astrid fyller 2 och var hemma och firade hos farfar. Det blev tårta, kakor och kaffe. Vi fick även träffa nytillskottet i släkten, lilla Ingrid 6 veckor. Hur söt som helst :) 
image27image28image29
Ett sus genom publiken.... Vem är hon, vem är hon ?????
Karin Superstar Bofride anlände flott med limo och egen chafför. Ja, dom rika lever sitt liv kan man ju bara konstatera... ;)
Efter kalaset åkte jag och Joar ner till Hamnplan, Sofie ( jag ser ut som 27 & får visa leg på systemet ) och Miss Superstar mötte upp. Det blev sommarinvigning och Nachospremiär. Mums !


image32
Sist men inte minst, trion som faktiskt är syskon, halvsyskon. Dom har alla olika mammor men Gene Simmons i Kiss till pappa. Ja, den mannen har legat i... Till och med mè mig ;)
Sist men inte minst, Joar tycker att vi är pinsamma, ska vara tysta och inte säga en massa dumheter.. Fast lite kul tycker han nog att vi är ändå.
En jättekul dag, kul kalas och kul kväll.
Sticka lugnt :)

Kommentarer
Postat av: karin

hahaha f_n va snygga vi är..tack för en trevlig kväll. Kram

2008-05-04 @ 15:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0