Jag, en löv samlare...

image78
Min käre sambo frågade mig idag: ( när jag kom hem från min snigel-krossar-promenad )
Vad är det där?  Vad ser det ut som, svarade jag. Ett blad, säger han. ( Wow, huvudet rätt på spiken)
Precis, säger jag.  Vad ska du med det till?  Jag ska måla av det, säger jag.  Varför det, säger han.  Ja, FÖR ATT JAG VILL, säger jag.   Mhm....
Jag har nämligen en hemlig fetisch som jag inte tror att NÅGON som känner mig vet om, jag ÄLSKAR LÖV. Jag samlar löv och lägger i blompressar, gamla tidningar och så spar jag det tills jag får rätt känsla för måla-löv-humör. Jag gör det i hemlighet oxå, vet inte varför. Det skulle aldrig falla mig in att plocka ett löv när någon är med. Eller jo förresten, Joar och jag har 2 år i rad varit i "Botan" och samlat höst löv och sen målat av men då har det inte varit "speciella" löv för mig. Skulle jag dö imorgon och nå´n sen skulle börja gå igenom mitt arbetsrum skulle den personen nog undra varför det ligger gamla löv packade överallt, avmålade löv i en blå back. Men nu vet ni, en av MÅNGA hemligheter, jag samlar löv.

Man får vara glad att det inte är burkar, kapsyler eller sopor. Men det kanske kommer med tiden, ännu är jag ingen fullfjädrad Baglady mer Löv-lady.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0