Jobbat på nytt jobb idag..

Vaknade och tänkte gå en promenad imorse, men jag kände mig verkligen inte motiverad. Ingen Nelly, ingen promenad, får ringa och kolla om vi kan "umgås" på måndag.

Igår köpte jag mig en ny brödrost, inte för att jag behövde för den vi har funkar. Nä, jag köpte den för färgen och priset, 99 spänn på Rusta. Den kommer säkert inte hålla speciellt länge men det gör inget, den är snygg och det är ju huvudsaken..

Idag har jag varit på nytt jobb, det var jättekul faktiskt. Boende för förståndshandikappade, personal och boende var jättemysiga. Först känner man sig som 5 hjulet under vagnen, vet inte riktigt vad man ska ta sig för men sen rullade det på. Lite besök i deras lägenheter, prat och lära känna dom boende. Avslutningen blev middag med personal och boende, pannkaka och glass. Helt ok ställe att hoppa in på om det behövs...
image83
Ny Vår-sjal klar igår..

Jag har äntligen (förhoppningsvis) kommit på en lösning på det här med min hemsida. Imorgon skall jag sätta mig och pyssla med det. Det får bli en enkel lösning tillsvidare, bara jag får ut nå´t i världsrymden!
Känner mig helt slut nu och ska sätta mig och glo på nyheterna.
Sticka lugnt...

Kommentarer
Postat av: Morbror Frasse

Tjena Madde
Kul og berikende med nytt jobb og ikke mindre kul med ny brødrost. Men det var en græslig farve. Lite "shabby chic" fast den er helt ny.
Herfra kan vi fortelle at vi just kommet hjem fra en golftur til Strømstad. Kanonvær, medan det regnet/snødde her. På hjemveien reiste vi innom Åsa og Pål og spiste 17-mai buffe'. Jenny og Erik var også der så vi hadde en liten familiesammenkomst. Jeg hørte du hadde snakket med Åsa på tlf.
Annars er det slut på friden nå, jeg begynner å jobbe igjen på mandag etter ca 6 mndr sykemelding. Det kjennes litt rart når man gått hjemme så lang tid. Ellers er det gråkallt her igjen etter noen fine uker. Det er så kallt at vi måste ta inn eller dekke over nyplanterte blomster i blomsterlådene om natten.Dette var noen signaler herfra. Hils alle

2008-05-18 @ 10:12:50
URL: http://stickqvick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0