Prickig och singel?


Nelly på sin favoritplats. Här har hon stenkoll på allt som händer och kan samtidigt gömma sig för att sen överraska en och annan som går förbi. Vi har "fyat" en hel del, grannen bredvid är lite sur av sig så vi vill INTE reta upp honom i onödan heller..

Jag tror att Nelly tänker:  Kom igen, vilken tid det tar, sluta söla, jag har väntat i evigheter, nu drar vi!
Vi har tagit Kärleksstigen och Snäckrundan flera dagar i rad nu, vågar äntligen gå där när man har sällskap av Nelly. Det känns inte som någon våldtäktsman skulle våga sig på en när man har en stor hund med sig.

Måste skriva lite om min hud oxå... Djäkla sol.... Jag ser ut som jag har hamnat i en myggsvärm i pannan, helt hopplöst. Vaknar på morgonen och är helt slät, efter några timmar med "försök- till- att -inte- ha -ansiktet- i- solen" har jag ändå blivit prickig !!!! Fan, (Ursäkta) så irriterande. Tror att det är för att vårsolen är så stark, hoppas att det blir bättre längre fram när solen inte bränner så. Skall sluta med tabletterna imorgon, vill jag helst inte, är rädd att det blir ännu värre då...  Men jag har ju ätit den här kuren i 6 månader så jag tror inte att jag får fortsätta, jag gissar att läkaren vill "pröva" och se. Irk!!! Håll tummarna att jag vågar gå ut om en vecka ;)

Nu till något roligare. Jag blev TROR  jag blev uppraggad  på Atterdags idag.. En riktig "Stekare" (samma ålder som moi gissar jag ), golf:aktiga kläder ( inte snyggt, gul/brun rutig slipover, typ... ), pratade om "VIKTIGA" affärer, högt, i mobiltelefonen så alla kunde höra. Kände mig lite  iakttagen när jag stod och plockade på/i min kompis K-K (KaramellKungen). När jag sen står i kassan ställer sig Stekaren i kassan brevid med polaren och frågar mig :
 Ursäkta, är Fröken singel? Nä, svarade jag Tanten är upptagen... Och så blev jag jättegenerad!!  Vet inte varför men det blev jag.
 
Ny sjal på gång.. Underbar blå färg, en så´n vill jag oxå ha själv ;)
Sticka lugnt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0