Övernattningen gick kanon....

Ja, det här gick ju över förväntan!
Pyjamaspartyt med lilla Sunshine alltså 
 
Hon kom hit vid 17-tiden, vi fixade fiskgryta och åt, lekte "fiska fisk", körde Lammis (gosedjuret) i dockvagnen som Sunshine ärvt av sonen, kollade lite på "Madagaskar", läste lite i "Alla vi barn i byllerbyn", borstade tänderna, på med pyjamas och så gick vi och la oss.
10 minuter senare sov lilla Sunshine som en stock!!!
 
Jag och Milou smög ut, och jag ringde min bästis och sa att allt gått finemang.
Så sitter jag och virkar och väntar på "Downtown Abbey", då hör jag ett BRAK från sovrummet.
SHIT, nu ramlade hon ur sängen!!!!
 
Jag sprang in med sonens största gosedjur i högsta hugg, ingen fara på taket, lilla Sunshine hade inte ens fattat att hon ramlat ur sängen.
Jag la den stora gosehunden som "inte-ramla-ner-i-golvet-skydd", bäddade ner Sunshine med Lammis och napp, och sa att jag bara skulle gå ut och kissa...
Och hon somnade om på studs av sig själv.
 
Det var nära ögat det, och så ORUTINERAT av den RUTINERADE modern och barnvakten att inte tänka på att lägga dit "inte-ramla-ner-skydd" från början.
 
Sen såg jag "Downtown Abbey", sa go´natt till sambon som skulle ut och jobba, gick och la mig vid lilla Sunshine och somnade som en stock!
Vaknade av mig själv runt 07 och hade en liten tjej som låg och tittade på mig.
Så skönt.
Hon hade sovit hela natten, jag hade sovit hela natten och så satte jag på Barnkanalen så hon kunde se på det och mysa i sängen medans jag fixade frukost.
 
Vi tände ljus, och så åt vi, in i sängen och såg mer på Barnkanalen och spelade lite spel tills mamma kom vid 9-någonting.
Första övernattningen gick HELT smärtfritt, men så är hon ju van att vara här dagtid i alla fall så steget var kanske inte så långt att sova över också.
Skönt 

Ja, och nu ska jag koka en sats kola till innan jag och Milou går ut och promenixar i kylan.
Vi ses lite senare.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0