Nytta och nöje...

Jag började min überlyxiga, LEDIGA dag med att sätta mig på balkongen...
 
 
... i linne och uppkavlade pyjamasbyxor och solade min LIKBLEKA kropp lite också.
Herregud, är man sjukt blek eller är man...?
Tog fram några Burda som jag bläddrade igenom, hämtade mig egen gröna fleecekofta och sydde i en knapp...
 

... så har man en ny fleecekofta till då som man kan börja använda, toppen! 
När jag glassat klart på balkongen tog jag hunden och så traskade vi iväg på njutarpromenad.
Min huvudvärk/blodtrycket hade dykt upp så jag tänkte att promenad kanske skulle kunna hjälpa, det gjorde det då inte.
Men vi gick ändå, det var superskönt, och så ringde jag en vän medans jag promenerade som jag lovat komma och hjälpa "med en grej" och sa att jag inte orkade komma över efter promenaden pga huvudvärken.
 
När jag kom hem tog jag tag i den förargliga utväxten i håret, och sen har jag i princip bara suttit och degat i soffan.
Ja, sen klockan 16.30 typ.
Det var liksom bara att hoppa i myskläder direkt efter duschen, eller förresten, jag har inte bara degat, jag har betalat räkningar, hyra OCH deklarerat!
Så nu är jag klar med det, och nu ligger jag och ser på "The Imposter"...
 
 

Föreställ dig att ett av dina barn försvinner spårlöst. Åren går utan att du får veta något nytt. Efter flera år dyker barnet upp i ett annat land och kommer tillbaka och lever med dig och din familj. Föreställ dig nu att den du trodde var ditt barn egentligen är en bedragare.

"The Imposter" är den sanna historien om hur en ung man från Frankrike lurade både myndigheter, FBI, nyhetsmedier och en amerikansk familj att han var en försvunnen amerikansk pojke. Dokumentären kombinerar snyggt intervjuer med de inblandade personerna och dramatiserade scener från deras berättelser. Vi får höra både medlemmar i den lurade familjen, FBI-agenter, en privatdetektiv och bedragaren själv berätta sina versioner av vad som hände.

I juni 1994 försvinner Nicholas Barclay från Texas. Tre år senare får polisen i den spanska staden Linares ett samtal från någon som säger att de hittat en ensam och övergiven pojke utan identitetshandlingar. När polisen tar pojken till ett barnhem säger han att han är amerikan. Han övertygar dem om att han är Nicholas Barclay och det dröjer inte länge förrän Barclays syster flyger och hämtar honom från USA. Till bedragarens stora förvåning och lättnad accepterar hon honom som sin bror och han flyttar in med dem i Texas. Men vad är det som får familjen att ta emot honom med öppna armar och vem har egentligen flest hemligheter att dölja?

 

Himla bra och intressant.
Jag ska se vidare, orkar jag så återkommer jag lite senare.

 


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0