Man kan lika gärna äta en Marabou mjölkchoklad till frukost...

God morgon!
En dags vila igår gjorde susen, och nej...
Jag ska inte ut och springa marathon redan idag, jag ska fortsätta vila.
Men som jag skrev igår, det blir en liten promenad till apotek och garnaffär i alla fall.
Stan är ju inte så stor så...
Det kan vara rätt lagom.
 
Det har ju varit snöstorm inatt, och snödropparna som kommit fram så här mycket häromdagen i frilagda rabatter...
 
 
Har förmodligen krypit ner i marken igen.
 
OCH BY THE WAY...
Dom där blåsipporna en av mina facebookvänner lagt upp på fejan, dom var ju från FÖRRA VÅREN.
Ja, jag tänkte väl, vilken luring.
Ja, så inga blåsippor ännu på denna vinterö (idag vinterö i alla fall).
Jag lär väl återkomma med äkta-för-året blåsippor någongång i mars.
Men mars...
Kommer snart!
 
 
Jag fick brygga nytt kaffe imorse.
Himla omständigt.
Hej-ilandsproblem.
Orsak, varför?
 
Jo, vi hade köpt hem röd mjölk för jag skall göra pannkaka idag.
Sonen hade öppnat den röda mjölken till frukost och jag var lat och "orkade inte" öppna den gröna mjölken så jag tog den röda i kaffet.
 
Men så är det det där med mig och röd mjölk eller grädde  för den delen (vi kör ju f.ö laktosfritt för våra magars skull...)...
Jag mår illa.
Jag vill så gärna tycka att den lite gräddigare versionen av mjölk ska vara god, men jag klarar bara inte av röd mjölk.
 
Jag tog två munnar av kaffet och sen insåg jag:
Jag måste brygga nytt kaffe, det här går inte att få ner, detta smakar "gräddigt".
Och så fick jag brygga nytt kaffe.
Väldigt intressant liten historia så här på morgonenkvisten, eller hur...?
(Not.)
 
Så får man höra på nyheterna idag att våra flingor innehåller MER socker än samma flingor i USA.
Det var lite otippat faktiskt.
Är inte vi svenskar lite bättre på sockerinnehåll i våra produkter än USA:arna?
Tydligen inte.
Igår, eller om det var i förrgår, då sa även nyheterna att det hade gjorts tester på müsli i affärerna, samma där, det innehöll massor med socker.
 
Med andra ord...
Då kan man ju lika gärna sätta i sig en Marabou mjölkchokladkaka till frukost ISTÄLLET för, som man tror, "nyttig" müsli och fil!
Varför äta något halvgott som ändå är onyttigt, när man kan äta något jättegott och lika onyttigt..?

Man får ju ändå ont i huvudet och blodsockerfall eftersom båda frukostarna innehåller socker.
Jag tror faktiskt jag satsar på chokladkakan i fortsättningen till frukost...
Det känns liksom liiiiite lyxigare.
Godisgrisen har talat!
 
 
 
Dags att börja dagen, vi ska ut i snön, ses lite senare.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0