Att dö stora skrattdöden...

Kom hem här från jobb, handel och matlagning och kände hur trött jag var och svor vid halv åtta att jag lämnat läxa från i tisdags tills idag, typ deadline till imorgon.

Frk Österholm det var jävligt dumt gjort, JÄTTEDUMT, du som är så himla trött idag.

Tänkte att jag testar och sätter på och lyssnar på "Johan Glans- World tour av Skandinavien" i lurarna på Storytel  för att pigga upp läxan lite och herregud...
1½ timme av läxsömnad bara flög fram, tröttheten vart som bortblåst, skrattade mig igenom hela läxan och ibland så våldsamt att jag kippade efter andan, vek mig dubbel och tårarna spröt och jag var tvungen att sluta sy.
 
 
Fick ont i magen av allt skrattande, när jag reste mig upp för att hänga upp jackan jag jobbat på och skulle gå ut i hall-arbetsrummet kunde jag inte stå upprätt när han var inne på upploppet med "Röven-skämten" (Röven, en by i Västergötland upplysningsvis) och jag var mycket nära att tippa omkull.
 
Precis vad jag behövde när denna uppgift kändes för mycket för att orka med.
Nu har jag tagit en dusch och bäddat ner mig, skall se på tv en stund och sedan skall jag sova.
 
IMORGON skall jag blogga om dom där knapphålen för det kan tålas att berättas om.
Sov gott alla glada.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Leva-Kerstin

Skratt förlänger livet, det är jag övertygad om. Johan Glans gillar jag också. Mannen och jag har lätt till skratt men ibland tänker jag att youtube kan också vara en källa till skratt. Där finns det mycket humor.
Trevlig helg

Svar: Hej Kerstin!Ja det finns verkligen mycket roligt att hitta där.
Det är kul med en tonåring i hemmet som kan tipsa mig och gubben en om både det ena och andra, ännu roligare är det att jag och sonen har samma humor också ;D
Stickqvickan

2015-11-20 @ 18:14:45
URL: http://www.steeperz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0