Myteri...

Idag blev det jobb i syateljén.

Chefen sagt hade bett att jag skulle sy om knappar i en skepparkavaj samt knappar i byxor till hängslen och jag istället börjar laga jeans som skönt och lagom lördagsjobb i ateljén.
Det är väl det som kallas myteri, typ SY-MYTERI.
Mer sånt åt folket, våga vägra order från chefen!
 
 
Nä´rå, dom var redan förberedda från gårdagen, jag hann med knapparna i byxorna iallafall efter jeansen för det var mycket folk och jag jobbade ju själv.

Handlade på hemvägen till kvällsmaten.
Träffade en gammal vän till mamma och pappa, jag fick så för tredje gången på en vecka höra "att jag såg ut att ha gått ner i vikt".

Jag som då GÅTT UPP i vikt fattar ingenting.
Jag firade dock detta med folk synvillor och köpte mig ett halvt kilo godis, klart man måste äta upp sig om det ser ut som man gått ner.
Fastän man gått upp.
 
När jag kom hem fortsatte jag med afrika-fluff-kjolen till min vän som jag fått afrikatygerna av...
 
 
... och det pysslade jag med tills sonen kom.
 
Pratade med Lilla Sunshines mamma i förra veckan och hon hade ätit raggmunkar och jag blev då så himla sugen, så sugen så jag har inte kunnat släppa tanken på raggmunk sedan vårat samtal.
Har inte ätit hemmagjord raggmunk sedan min far dog, på restaurang med "mitt dåvarande jobb" men som sagt inte hemmagjorda.

Ikväll så gjorde jag mina egna med stekt fläsk och lingonsylt och FY F-N vad GODA dom blev, godare än både mormors och pappas med råge och då var deras ändå asgoda!!!!

Jag klämde i mig fyra, orkade egentligen bara tre för det är ju rätt mastigt, men dom var så goda så en till blev det på nåder plus tre skivor fläsk.
Sonen klämde i sig ÅTTA och sa att det var så gott så det var inte klokt.

Sambon åt NOLL raggmunkar för han var enligt egen utsago "ente så gla i raggmunk".
Jag:
Har du smakat raggmunk?
Han:
Ja... jo...
Men det lät ju som en lögn och jag sa att jag tyckte han åtminstone kunde smaka mina eftersom jag och sonen tyckte dom var en succé.
Han gick och köpte korv på macken.

Jag:
(pffffff... seriöst... )
... och mumsade vidare.
 
Nu har min dag tagit slut och jag skall gå och lägga mig, haft en kalasdag och fått gosa med ungenmin som grädden på moset.
Vi ses imorgon igen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0