Jättenöjd!

God morgon!
 
Ledig idag MEN ska plugga, eller försöka plugga lite bokföring iallafall och det beror på hur mycketjag kan koncentrera mig.
 
En riktigt ospännande nyhet är att jag fått ont i vänster armbåge (min redan onda sida), tror att något ligger klämt (kanske en nerv?) och igår domnade halva armen bort när jag jobbade och handleden och handen bara surrade.

Jag jobbade på ändå, känns bättre idag dock när jag sovit men när jag trycker försiktigt på en punkt i armbågen så känner jag en väldigt öm punkt.
Kiropraktor eller läkare?
Jag får se på tisdag om det inte lagt sig då.
 
Sambon fick aktuttid redan i tisdags hos öron-näsa-hals, han hade inte kristallsjukan utan "virus på balansverven" och framförallt på höger sida.
Det blev en grundlig undersökning och han var där i flera timmar, kom hem med kortison och känner sig lite bättre.
Han blev sjukskriven tre veckor men hoppas på att detta vänder snarast, förstår honom, vem vill gå och känna sig konstant sjösjuk och bli kräkfärdig timme ut och timme in...?

Ingen.
 
I tisdags började jag med att kopiera den där kundklänningens ovandel iallafall...
 
 Gick fort och sedan fortsatte jag med EN NY Wallis...
 
 
 
 
 
... vecken blev MYCKET SNYGGARE och jämna och så har jag lyft livet lite upptill pga av min sneda axel.
 
Sydde dock i dragkedjan först och kom sedan på att jag ju var/är sned så det var bara att sprätta och sedan justera och så skall jag sy tillbaka den igen, har kommit längre än vad bilderna visar här.
Jag är jättenöjd, denna blir mycket snyggare än den första och den var ändå snygg.
 
Och nu har jag en hund som tittar väldigt uppfodrande på mig här, skall försöka ta mig ut på en runda med henne här och får väl försöka få henne att gå på min högra sida.
Ha en bra torsdag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0