Trodde jag skulle vara död idag...

God morgon!
 
Så här många dagar har jag nog ALDRIG hållit mig ifrån datorn men jag har verkligen inte orkat ens titta på datorn efter hemkomst från jobbet.
Om ni tror att ni har högt tryck på jobbet, glöm det, vi har det högsta, tro mig, det har typ varit mat och på huvudet i säng.

Gårdagen släpade jag mig bokstavligen upp och var trög ända in i märgen innan jag kom till jobbet MEN när jag väl var där blev det en jätteskön dag och inte så högt tryck, det blev ett jämt flöde och lite jobb gjort.
Sedan...
 
 
... kastade jag mig hem, på med kaffe och bikini och ut i det varma och soliga vädret!
 
LJUVLIGT väder ÄNTLIGEN!
 
Hundpromenad och sedan iväg till Klokboken för att se Mello med henne och Lilla Sunshine med mor.
Kom hem runt 00, fick se röstningen hemma för jag var så trött att jag bara var tvungen att hoppa i säng.
Även det var ljuvligt.
 
Trodde jag skulle vara helt död idag men faktiskt inte, vaknade helt pigg efter att ha sovit ut och sedan har jag inget jag behöver göra så jag ska nog skura balkongen eftersom jag inte behöver.
 
Det har ju varit så kallt så det där med att skura balkongen har ju inte varit aktuellt, idag känns det mer aktuellt så då gör jag det lite snabbt och sedan tar upp möblerna så KANSKE kan nyttja den några mornar innan jobbet...
Med betoningen på kanske.
 
Och nu ska jag ju vila idag.
Bara det att i onsdags fick jag leverans från Ikea...
 
 
En fråga på Facebook i torsdags "Om någon skulle till Ikea och om någon isåfall kunde köpa ett par barngardiner till mig" (Nybyggarkussen hade fått uppdraget men gardinerna fanns tyvärr inte i Oslo) och tre sekunder senare hade jag fått napp via en a-kusin.
 
På onsdagen travade jag 20 meter från syateljén till hennes butik och så var dom mina, säga vad man vill om facebook men ibland är det fantastiskt.

Jag ska inte sy idag men... men... men... tänk er en kattjacka med typ nästan "Salta katten"-motiv...
 
 
... alltså jag är sååååååååååååååååååååååååååååååå sugen.
 
Vi får se hur dagen utvecklar sig, vi får se vart orken tar mig.
Nu skall jag iallafall skura balkongen och möbler så är det klart, fortsättning följer, ha en bra söndag och NJUT det är mitt tips.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0