Jävla, jävla Postnord...

God morgon!
 
Alltså den här senaste veckan har faktiskt varit helt absurd...
 
Helgen, lördag söndag var lugn, då var det vackert väder och jag tog mig tid att promenera, sola och vila på lördagen.
På söndagen blev det umgänge med vänner, släkt och familj, ja det blev långpromenad själv med hunden och sedan fikakorg ut till Brissund och umgänge.
 
Men annars...
 
Ja jag kan ju börja med att jag faktiskt nu pluggat klart!!!!
I fredags gick jag hem från jobbet och då är tre år av pluggande officiellt över, det känns såååååå skönt... på ett sätt.
 
Ingen mer teori, ingen mer lärlingspraktik och att slippa teorin är en sådan befrielse att det är inte klokt. Ja självklart har inte all teori varit tråkig, jag har lärt mig MASSOR, men det är själva pressen och oron över att tro att man inte ska fixa det som varit jobbig.
Nu har jag ju gjort det men det är ändå skönt att slippa FÖRESTÄLLNINGEN om att inte fixa det.
 
Nu kommer ju då framtiden ramlandes över en...
 
Det ska nog gå bra. Jag behöver tjäna pengar. Ni fattar.
Det är verkligen mycket som är oklart just nu men det kommer nog klarna annars får det bli en annan lösning, man är väl en katt som alltid landar på fötterna.
 
Men jag är KLAR och jag kommer få en klänningsskräddarexamen med extra allt eftersom jag sytt såååååå mycket mer än bara klänningar och dessutom jobbat massor med ändringssömnad och "lappa & laga".
 
Examensarbetet...
 
Jo den perioden har nu inletts och mitt tyg har varit i Sverige sedan den 28/4.
Nu kan jag bara säga att vid två tillfällen förra veckan och i måndags och tisdags denna veckan med totalt 5 samtal till Postnord och två till tullen i Malmö bara IGÅR så är jag färdig att bomba Postnord sönder och samman.
 
Det är såååååååå många turer kring detta och att skriva om det skulle bara tråka ut er men om vi bara tar måndagen som ett exempel när jag ringer Postnord och faktiskt får höra att mina tyger ÄR PÅ GOTLAND och ska köras ut till mig... inga tyger kommer under måndagen och jag jobbar istället, själaglad och lugnet sprider sig i kroppen.
 
På tisdag morgon cyklar jag ut till Postnord och tänker att jag ska hämta ut mina tyger för jag vill ha hem dom, kommer dit och får meddelande i luckan att dom har inte alls anlänt till Gotland, dom ligger kvar på faslandet.
 
MEN dom går ut och letar på pall efter pall för att verkligen se att dom inte missat något, jag får vänta i 45 minuter, men inga tyger och faktum är:
Grabb-jäveln jag pratat med på fastlandet har ljugit mig rakt upp i örat dagen innan, damerna på Posten här kan bara beklaga.

Jag är fullkomligt  ROSENRASANDE när jag kommit hem.

Sedan inleds som sagt diverse samtal med både Postnord och tullen och faktum kvarstår:
POSTNORD sitter och tjuvhåller på mina tyger, den vanliga tullen har gjort sitt men INTE Postnords personal som ska tulldeklarera samt postpersonalen.

Idag ska jag nu inleda dagen med att skriva en planering om/kring mitt examensarbete sedan ringa Postnord igen, tiden går, tick-tack och tygföretaget i Kina har VERKLIGEN gjort sin del och levererat SJUKT SNABBT men Postnord... not so mutch.
 
Panik...?
Jo, faktiskt.
Jävla, jävla Postnord!!!!
 
Ikväll skall jag och sambon åka till Väte och hämta två bokhyllor (billy, ikea, med dörrar) som jag sedan skall ha tyger i!
Jag har legat och bevakat "hyllmarknaden" på ön och just önskat mig Billy med dörrar och så kom det upp en chans.
Jag får två för 700, egentligen 4 fast två utan dörrar men det har jag inte plats för och vitsen är att jag ska kunna stänga till dörrarna, sätta tyg för så inte mina tyger ska bli förstörda av ljus.
 
Dessutom bara kunna öppna skåpen och direkt ha en överblick över vilka tyger jag har istället för att stå och rota i plastbackar, lyfta och få ont i nacken.
Bara öppna, titta och ta.
Win-win.
Dags att börja min dag, håll tummarna för mina Kinatyger som hålls gisslan av Postnord.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0