Det vuxna året...

God eftermiddag!

Så vart det helt plötsligt 2018.
Hur gick det till, började inte 2017 nyss?
Tydligen inte, det sa bara swish och så var det nytt år igen.
 
Här har det hänt massor, först satt jag ju och vilade upp min förkylning och två dagar innan nyårsafton fick jag fart och hade två fullspäckade dagar med umgänge, det gick verkligen från tidig morgon till sena kvällar.
På nyår var det fullt ös från halv nio på morgonen till klockan 04 på natten då vi mellan 02 och 04 ryddade och städade av efter 18 pers.
Vi stöp i säng och igår satt jag i princip som en zombie hela dagen, bara en tur med hunden runt muren och det var KNAPPT att jag orkade runt.
 
Sedan kom halsontet framåt eftermiddagen.
Det har jag även idag och idag är det dessutom ännu värre, varit med Chifen på morgonen och nu sitter jag inlindad i en filt framför tv´n och ser Rasmus på Luffen och halsen formligen glöder.
Vad fan är dettta för jullov, detta ingick inte i min planering, jag är helt färdig!

Så över till "Året 2018"...


Man ska ju egentligen INTE avslöja sina nyårslöften offentligt har jag lärt mig av min mormor men detta tror jag iallafall att jag ändå kan avslöja så här några dagar in på det nya året:

2018 skall bli det VUXNA året.
Inte så vuxen så jag gör mig av med min barnsliga humor eller upptåg utan mer på ett annat plan.
Det vuxna och sunda och rena året.
Bort med allt det dammiga och öppna ögonen mot lite nytt.


Och ledorden kommer få bli de jag fick med mig från sonen:

- Nu är det väl ändå dags att sluta vara en sådan jävla Nelson Mandela och plocka fram din inre Hitler, jag vet att han finns där inne för jag har nämilgen själv träffat honom!
 
 
Ja, hur nu det kommer gå ihop med "det vuxna och sunda och rena året" vet i fan men på något sätt ska jag nog knyta ihop den säcken och dessutom bli klar med min utbildning.
Skaffa jobb eller få jobba kvar.
Vem vet liksom.
 
Idag blir det liksom då igår vila och ta hand om halsen och ligga på soffan resten av den här dagen också, GUD SÅ KUL, jag hade inte alls annat jag ville göra det här lovet... nej inte alls...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0