Splat... på Jimmie...

God morgon!
 
Sitter och ser en mycket behärskad, lugn, saklig och trevlig Jimmie Åkesson som trots att han blir ansatt (dock inte tillräckligt om ni frågar mig) av Tilde och Peter på Tv4 morgon och jimmie börjar sin intervju med att berömma Tv4 och säga att det är ett "mysigt program som han brukar föredra på helgerna framför tv´n"...
Och JAG MÅR ILLA!
 
Varför får den där jäkla idioten utrymme i svensk tv och varför påstår han gång efter annan i tv numera att hans parti inte är rasistiskt...?
Ja, det övergår sannerligen mitt förstånd!
Snacka om att försöka tvätta bort en sådan stämpel strax innan valet bara för att få hålla sig kvar, TYVÄRR tror jag att det funkar dessutom.

Hans anhängare vet ändå vad han står för, OCH VI ANDRA OCKSÅ, och dom låter honom hållas att ljuga bara för att dom VET att huvudsaken han/vi blir kvar i riksdagen så är det lugnt sen, då kan Jimmie "jobba innifrån" och "rädda" Sverige.
Vi andra låter också Jimme ljuga.
Ingen vid sina sinnens fulla bruk kan väl köpa det där skitsnacket han håller på med nu, gud jag blir så provocerad.
 
Mer tårta åt folket och mer tårta i ansiktet på Jimmie.
 
 
Här ser ni mig PERSONLIGEN trycka en tårta i fejset på Rasist-Jimmie, det gör jag så gärna så!

Jag har varit uppe med tuppen här, gjort allt som skall göras, nu skal jag iväg och handla på Ica och sen sy lite och så lyser ju solen från en klarblå himmel så det blir nog säkert lite strand KANSKE också.
Vi ses senare.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0