Super-ego mot kroppen...

God långfredagsmorgon!
 
Här har det varit bloggpaus i några dagar, jag har baska mig inte orkat ens titta på datorn sedan i måndags och sedan har det faktiskt inte hänt ett skit heller för jag har begravt mig i jobb, gjort viktiga ärenden och i princip bara gått och lagt mig på det.
Jag har inte ens gått hundpromenader för kroppen har bara inte pallat.
 
IGÅR var jag dock helt ledig, skulle ta två balklänningar efter att ha varit hos Chifen och fikat på morgonkvisten men bestämde mig för att låta bli, det är ingen "ko på isen" så dom får vänta och vara klara nästa vecka när påsklovet är över.
 
Jag var och hämtade tyg som Klokboken köpt och som Klokbokens föräldrar tagit hem till öin, tyger från Ikea som kostar 69 kr/m och som skall bli en bomberjacka och en "Jenny Hellström-jacka" till våren (ja dvs nuvarande årstid.

Detta tyg skall bli bomberjacka...
 
 
 
... i denna supernkla modellen...
 
 
 
... och nu har jag LOVAT mig själv att denna skall bli av under påsklovet, den är så enkel att man gör den i ett nafs och eftersom det skall bli skitväder, vad skall man annars göra?
Blir ett mörkblått lite tjockare foder på insidan.
 
Något av dessa tyger /tror det första) skall så bli denna jackan...
 
 
 
 
 
... den har jag ju OCKSÅ önskat mig i 100 år men den blir inte av under påsklovet iallafall.
 
Nu har jag alltså lite ledigt men det enda jag bokat upp mig på är typ påskafton, måste vila utan att träffa för mycket folk.
Vi har liksom värsta racet framför oss på jobbet och sedan blir jag ju inte ledig förens det är semester så jag tänker vara super-ego med min egen kropp.

Igår blev det för övrig en trevlig fika på eftermiddagen med lite släkt och där det bestämdes vart vi skall gå på påskafton och äta.
Blir nytt ställe och det skall bli kul att se vad dom kan erbjuda.
 
Nu skall jag ut och gå innan snöfallet blir ännu värre (WTF, SNÖ LIKSOM????) och sedan sy på ett prov, skall slänga ihop det lite snabbt.
Sedan är dagen öppen för mig att vila eller sy, vad jag nu behagar välja.
 
Igår upptäckte jag att lite fräknar behagat visa sig i ansiktet...
 
 
Solskador säger SÄKERT förståsigpåare men jag säger:
FINT med fräknar!!!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0