Enkel korsett...

Idag var jag uppe tidigt vill jag lova, orsak:
Jag skulle på... HEMLIGT... det tar vi i sommar, men det gick väldigt bra och jag kan lugnt säga att det känns lugnt inför framtiden.

När jag sedan traskade hem så  passerade jag Gåvan och dom öppnade precis när jag passerade och jag hinner dock aldrig in på någon Loppis överhuvudtaget nuförtiden för jag jobbar ju jämt men snabb som en vessla slank jag in och hittade två JÄTTESNYGGA jackor för... tadaaaa... 70 kr stycket!

Ja den första här fick sambon att rynka på näsan medans jag bara dö-älskar den, kanske lite "gorilla-varning" men även Bianca Jagger på 70-talet och Bianca vill man ju se ut som...
 
 
... väldigt snygg på iallafall och så denna snygga vardagsjackan som passade mina färger perfekt...
 
 
 
140 kr för två helt felfria och fräscha jackor, inte dumt!
 
Så till dagens huvudämne:
Korsett.
Näst sista punkten på min yrkesplan och jag får sy en till min själv eftersom vi inte har någon kund som efterfrågat någon just nu.

Jag har ju då valt en rak linje upptill för jag vill inte ha som en sådan är "Snuskåsnask-korsett" med rundade kupor... 
 
 
... nej jag kör en mer modest och blygsam version men bara jag lär mig principen kan jag ju sy en snaskåsnusk sen... 
 
 
 
 
Var glad att jag inte körde igång med fintyget direkt för det blev inte en homerun utan det tog tre försök innan jag fick till det.

Min icke-existerande byst ställer till det och så vet inte jag men varenda jäkla korsettmönster verkar vara designat till dvärgar eller så har jag världens längsta torso, jag fick förlänga mönstret med hela FEM cm men tillslut på tredje provet så blev det perfekt...
 
 
 
Imorgon så börjar jag med originalet på jobbet.
 
Så knackade det på dörren idag när jag höll på här och vad ramlar in med en postgubbe tror ni?
Jo, mitt tyg som beställdes från Kina!!!!
Halleluja moment.
 
 
Det enda jag nu då blev fundersam på var att blommorna var väldigt stora, la min hand som jämförelse här och ni ska veta att jag har väldigt stora händer för att vara kvinna (min sambo har lika stora händer som mig så då förstår ni kanske att jag har inga små händer för han har inte små händer för att vara man)...
 
 
Jag älskar tyget men detta kanske inte passar så bra till en klänning utan mer till en maffig kjol... hjälp... vi får se hur jag gör men NÅGOT kommer detta bli iallafall.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0