Inget tema direkt.

Inget plan som störtade den här gången heller...
Tyvärr...

I morse gick jag förbi den där butiken med tavlorna som jag COPYCAT: ade igår. Knäppte en bild... Får man nu vara FÖRMÄTEN  så TYCKER  jag faktiskt bättre om min egen version av motivet. Därmed INTE sagt att min ÄR bättre, jag blev bara ännu mer nöjd med den jag gjort. OCH inte kostade den mig en krona, Jippy!!!
Jag övar mig på att skryta om mig själv som ni märker, dag ut och dag in ;)

Orginalet!
Jag kommer göra fler för jag gillar verkligen motivet.

Jag har några lister som står i mitt arbetsrum och skräpar. Jag har bestämt mig nu för att sätta upp dom i trappen och ha en liten "Utställningsvägg" till mig och Joar. Vi producerar så himla mycket och allt sätts i pärmar eller läggs i lådor. Nu ska jag se till att VI visar upp det, så kan byta ut lite då och då när vi har gjort nya konstverk.

Imorgon kommer äntligen Joar, jag längtar som tusan efter min lille Pussi-gull. Har VERKLIGEN fixat till hans rum så jag är lite spänd på vad han ska tycka.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig sen blir det jobb.
Har gjort allt idag, tränat, städat och så ska jag virka när jag är färdig. Imorgon kan jag bara njuta OCH gå till hörcentralen för att kolla om jag håller på att "bli färdig" för hörapparat.
Sticka lugnt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0