Som ett ökenlandskap...

God morgon!
 
Det blev inget bloggande igår som ni kanske märkte, jag var för trött och slocknade direkt när jag huvudet på kudden nästan.
 
Över till mina ben, dom är torra som fnöske!
 
Åldern har kommit ikapp en tant på snart 44 och benen ser ut som ett ökenlandskap och det spelar ingen roll VAD jag smörjt mig med så är dom ändå kritvita och snustorra.
Senaste året har jag kört naturliga saker som kokosolja och olivolja och INGET hjälper, inget på hyllorna på apotek eller affärer heller.
 
Så var jag på Boots igår, frågade och fick tips om en...

 
... en tvål.
 
Jag var skeptiskt, "Tvål, det torkar ju ut ännu mer väl" tyckte jag!?
 
Inte enligt tjejerna på apoteket, tre stycken står och säljer in en tvål UTAN uttorkande TENSIDER vilket finns i alla hudkrämer, schampon, insmörjningskrämer, tvättmedel m.m och alla tre använde enbart denna tvål till att duscha med och två av dom smörjde inte in sig längre efter duschen, behövs inte.
 
Okej...
Hm...
 
Om dom nu sålt in mig på en hudkräm som kostade flera hundra och lovat mirakel så hade jag ju varken kunnat köpa det och blivit misstänksam på en och samma gång, men en tvål för 50 kr kändes ÖVERKOMLIGT så jag slog till.
Trion hade övertygat min litegrann i alla fall, åtminstone vad gällde priset.
 
Så duschade jag igårkvälls, man blev helt sträv när man tvålade in sig (vilket dom redan varnat för och att jag inte skulle bli "rädd" och ge upp idén pga det) men EFTER duschen...
Jag var len som silke i huden, till och med I händerna, "där jag aldrig" enligt sambon är speciellt len.
 
Dessutom luktar den gott, som "Fenjal" på mormors tid, ja lukten påminner om mormor och hennes Fenjal på 70-talet (den luktar inte likadant nuförtiden) man luktar GOD TVÅL helt enkelt.

Ja, jag ger det en chans och ser om det kan råda bot på en torr tant i sina bästa år och skall återkomma med resultat framöver mer än att jag blev len som en baby efter första duschen.
BILLIGT blir det ju också isåfall:
Drygt, inga duschkrämer och inga hudlotions, jag spar liksom pengar på kuppen ocj luktar som mormor på 70-talet, WIN-WIN om ni frågar mig!
 
Vi ses senare, snart är det dags för jobb!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0