Min nya kompis...

 
God morgon!

Lördag, ledig och Allhelgona, jag ska vila, det har varit en rushig vecka med mycket stök på jobbet.
MEN...
Jag har "fått" en ny kompis!

Ni vet ju hur det är med mig...
Varje gång jag påbörjar en ny teorikurs i något ämne tycker jag att det är så himla jobbigt och "det här kommer jag aldrig fixa", har noll inspiration dock har jag i varje kurs efter typ nästan alltid någon timmes lektion tyckt "f
an det här är ju riktigt roligt och intressant!"
 
Juridiken var inget undantag och EXTRA ROLIGT blev det när jag "satt på lektion" i ämnet försäkringar och mitt i den lektionen när jag lyssnar på läraren får jagf eld i baken, pausar lektionen och tänker:

Fan, jag måste genast ringa mitt försäkringsbolag!!!!

Bakgrundsom ni säkert redan har koll på:
Min Baby Lock pajade i juni, sprätte ju nålar så jag fick åka till ögonmottagningen akut, blev lagad  lagom till skolstarten i augusti, pajade i sedan igen när maskinreparatören skulle justera något i den.
Sedan har den stått och jag har inväntat maskinreparatörens återkomst för ny lagning och tiden har bokstavligt sniglat🐌 sig fram.

Tills den där plugga-försäkringspluggar-dagen då...

Jag inser att jag ju faktiskt har försäkringar som man ständigt betalar på, ringer och t
vå samtal med försäkringsbolaget samt även en mailbekräftelse därifrån och ett samtal med maskinreparatören och igår fick jag en sprillans NY och likadan maskin levererad till jobbet! 

12 000 riksdaler som en sådan här maskin kostar är ingenting man trollar fram ur hatten som en fattig student som vi redan vet, jag har gråtit blod över detta faktum här redan, men om man "får" en ny för 3700 då ska man vara jävligt glad så nu får jag väl se till att jobba in dom pengarna också.

Jag ÄLSKAR att plugga, man lär sig så himla mycket matnyttigt och först tänkte jag helgmyshångla med min nya kompis men jag väntar nog med tills intyg från symaskinsreparatören ärt inne hos försäkringsbolaget (samt att jag måste lämna in min gamla maskin) och jag fått mina pengar från dom.

Jag får andrahands värdet på min maskin, detta är 8000 kr, får betala självrisken själv, sedan har reparatören gett mig rabatt på 1700 kr...
 
 
Seriöst...
Jag är glad igen, "misslyckad" tenta glömd, jag har lärt mig något nytt OCH jag får jobba extra.
Nu skall jag och Milou ut och gå, ses ikväll.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0