Helt kaputt...

God morgon!
 
Ännu inga tyger, två samtal till Postnord igår varav ett med en kille på utland som tog alla mina uppgifter och lovade att återkoppla när han fått loss mina tyger (jag bara YEAH RIGHT!),  ritade sedan  ett nytt mönster till en klänning som skulle kunna funka till tyget jag har...
 
 
 
... men sen tog det stopp.

Nej, det där är inte vad jag vill ha!

Tänkte om och tog fram mönsterdelarna till det mönstret jag jobbat på/med och la ut för 47:e gången på tyget jag har, nej, blommorna har INTE blivit mindre nej.

Då skar jag ut samma klänning i ett annat Ikeatyg och tänkte:
Budget & Budgetlyx...
Såg fördjävligt ut.

Då kom huvudvärken, en sådan blixtrande huvudvärk så jag trodde huvudet skulle sprängas i tusen bitar, jag satte på kaffe...
Hjälpte inte.
Tog alvedon...
Hjälpte inte.

Satte mig att gå igenom mina mönster och efter ett tag så hittade jag detta...
 
 
OKEJ, detta tyget har stora ytor som det blommiga tyget kan passa till (jag ska förminska det bara), så gjorde jag mat för nu var huvudvärken så svår att jag knappt kunde stå.
Åt och drack.


Bestämde att det fick bli en dusch, pyjamas och på huvudet i säng, hunden fick vara utan promenad för jag var helt kaputt.
 
Kommer upp idag, har förberett för avritnig sen och så ringer telefonen och det var kille från Postnord som jag talade med sist igår från "utland" som återkopplade (OKEEEJ, det hade jag ju inte förväntat mig!) och ville att jag skulle veta att nu hade han talat med någon ansvarig i Örebro som skulle leta upp mina tyger IDAG och få iväg, han hade satt högsta prioritet på detta ärendet.

Jag började gråta.
Denna pressen och berg-o-dalbanan är bara för mycket, men OKEJ, det är bara att försöka tro på detta nu och när jag kommer hem efter ett möte så sätter jag ändå igång med klänningen ovan.
Kommer det så kommer det, jag måste prestera något jag tycker är fint iallafall.

Dags för dusch och iväg... FORTSÄTTNING FÖLJER...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0