Lovade bot och bättring och prickig klänning...

God morgon!

Här lovades bot och bättring och jag skulle uppatera mig oftare som jag "brukade" en gång i tiden.
Det höll ju typ... inte... jättelänge.
Det har varit mycket i veckan, "Utvecklingsarbete" typish på jobbet, hjärnan måste vara skarp, mycket att ta in och göra OCH mycket övertid.
Har gått bra dock men jag har varit trött och brakat hem i säng.

Roligt, nytt sätt att jobba för mig men också nervöst, i början på veckan undrar man om man verkligen fixar det och när man sedan märker att det lossnar som i fredagskväll då var det inga problem att jobba över.
Jag erbjöd mig frivilligt och när jag blev själv på jobbet lär jag det var öppet och korsdrag (för det var så jäkla hett) och så drog jag på Madonna på Spotify utan bara helvete och körde på... och blev klar.

Jag var så nöjd när jag gick hem vid 20.30 (började 08.30) och kände att OM jag skall göra samma sak på måndag skall jag toppa mig på tid.
Nu kan jag det här liksom.

Fick till lite bilder igår också på den blåprickiga klänningen som jag sydde under semestern, omjobbat modell, samma som den rödvita jag hittade i garderoben och la upp här...
 
 
 
 
 
 
 
Fick sonen att fota, jag försökte få honom att styra mig hur jag skulle stå och proffsfotografen sonen svarade:
-Äh skitsamma, bara stå där!
 
Vi fick till några bra bilder rätt snabbt tillslut.
 
Igår spenderade jag dagen på stranden, efter sju dagar i rad på jobbet kände jag att jag var värd det, ser ut att bli sol idag också, just NU iallafall, sedan blir det middag med familjen.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0